Doskolale tlumaczenie dokumentow (3) Pani Dorota jest doskonala tlumaczka. Dostepne ceny, szybka usluha i... Richard Szybko i profesjonalnie (1) Bardzo polecam. Szybko, profesjonalnie, bardzo dobry kontakt. Natalia J. super (1) Szybki czas realizacji, bardzo profesjonalnie i szybki kontakt. Bardzo... Deepak
Bez zarzutu (1) Tłumaczenie w pełni profesjonalne, bardzo szybkie i w przystępnej cenie. Z... Monika Tłumacze (1) Polecam wszystkim usługa zrealizowana sprawnie i szybko. Danuta Profesjonalizm w tłumaczeniach (1) Artur Lawrenc – świadczę usługi rewizji finansowej i inne usługi... Artur Lawrenc Wysoka jakość tłumaczeń (1) Międzynarodowa firma konsultingowa Totalserve (Polska) Sp. z o.o. korzysta z... Richard Wernick Simply the best! (1) Mogę polecić usługi Pani Doroty każdym. Moja firma korzysta z jej biura od... Richard Wernick Al Harris - opinia (1) Dorota did some work for me several times last year and I was very happy with... Al Harris Profesjonalne usługi !!! (1) Mam przyjemność poinformować, iż współpracujemy od trzech lat z Panią Dorotą... Artur Lawrenc Między narodowa firma konsultingowa poleca (1) Chętnie polecamy usługi Pani Doroty Łyseńko Richard Wernick