Oczekiwałem na przesyłkę trzy doby!!! Przy trzeciej (zamówienie w niedz. ok. godz. 13 w środę osiągnąłem top) zerwałem się z pracy i przyjechałem do domu licząc, że znajdę w zamówieniu allegro numer przesyłki i umówię się z kurierem. Jakież było moje zdumienie gdy na szklanych drzwiach klatki schodowej było przyklejone awizo z UPS z datą 28.07.br informujące, że dzień wcześniej o godz. 13.45 był kurier i nie zastał nikogo ( kiedy w tym samym dniu wracałem z pracy ok. godz. 16.00 nic tam nie było). Po skontaktowaniu się z "bardzo miłą panią" z UPS Gdańsk, ul. Wodnika 50 spytałem kiedy może być u mnie kurier? odpowiedź: o podobnej godzinie co wczoraj!!! A czy można otrzymać numer tel. komórkowego kuriera, ponieważ zerwałem się specjalnie z roboty... Nie mamy w zwyczaju aby kurier awizował się telefonicznie, a ja nie jestem upoważniona do podawania numerów telefonów naszych kurierów. No i masz... I gdyby nie mój kolega, który mieszka w Gd-Osowej i który podjechał specjalnie by negocjować, mój mechanik zamówiony w Gdyni na godz. 8.00 na wymianę teleskopów i sprężyn w zawieszeniu po prostu by mnie przeklął. Wsiadłem w samochód i po namierzeniu kuriera odebrałem (mu) towar.