najgorsza firma kurierska UPS (17) Dokładnie tak, a jeśli dodatkowo mieszkasz w mieście gdzie mają bazę to... BlackHawk NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA (5) Przez kilka lat pracy w handlu, gdzie towar dowozili nam kurierzy z różnych... niedoszła_właścicielka_roślinek UPS niezły b....... siostry tam macie!!! (2) na pytanie do pani specjalistki z UPC o godziny obsługi klienta otrzymałem... MrMokos
UPS POLSKA!!! NAJGORSZA FIRMA PRZEWOZOWA NA RYNKU! (2) OPISZĘ TO KRÓTKO... OTÓŻ WYSŁAŁAM PRZESYŁKĘ, KTÓRA CAŁKOWICIE USZKODZILI Z... ZANA Zastanawiacie sie nad wysyłka? nigdy UPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kurier jeszcze zanim wyjechał z placówki ok. godziny 10, stwierdził ze nie... pp D N O !!!!!!!!!! (1) Oczekiwałem na przesyłkę trzy doby!!! Przy trzeciej (zamówienie w niedz. ok.... Miszka_zz Szybko, lecz z małym ale (1) Przesyłka za pobraniem nadana została 18.06.2009 w godzinach wieczornych (ok... leszekf ups jest the best - opinia (1) no cóż właśnie czekam na następną przesyłkę z ups już chyba trzecia,a... ups jest the best Fatalnie! (1) Po to mają mój telefon, żeby uprzedzić kiedy dostarczą przesyłkę. Kurier nie... Zbulwersowany Koszmar (1) Czytajac wczesniejsze wypowiedzi dostalem depresji:( bo wlasnie czekam na... Artur Kompletna dezorganizacja (1) Moja przesylka zostala nadana w poniedzialek z Mazur. We wtorek rano byla w... Piotrek PARANOJA (1) Dnia 07/04/2009 przesylka nadana z Warszawy (godz.13:52), dnia 08/04/2009 w... użytkownik Brak kompetentnej obsługo (1) Kurier przybywa w środku dnia oczekując że ktoś odbierze przesyłkę Godzina... Dariusz Białecki BEZNADZIEJNA PORAŻKA (1) Przesyłka została nadana 12-03-2009 miałem ją otrzymać następnego dnia... odbiorca UPS niezły b....... siostry tam macie!!! (1) cd..po zapytaniu i sprawdzeniu monitoringu: RADOM, PL 03.03.2009 19:49... MrMokos UPS niezły b....... siostry tam macie!!! (1) Napewno będę odradzał wszystkim z korzystania z tego kuriera. Wszystko było... MrMokos totalna porażka (1) Okazuje się, że jak już UPS ma przesyłkę w swoich rękach, to odzyskanie jej... joorgen BEZAPELACYJNIE NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA !!!!! (1) Nigdy w życiu nie skorzystam ze sklepów, które współpracują z tą "firmą"!... Joanna Gorzej się nie da (1) zdecydowanie odradzam. przesyłkę nadał sklep w warszawie. z informacji na... Michał co to za firma?! (1) Szajs jakich mało.19.12 buł kurier i zostawił awizo bo nie zastał mnie o11.30... LOLO40