zdecydowanie odradzam. przesyłkę nadał sklep w warszawie. z informacji na stronie UPS wyczytałem, że dotarła do Gdańska w dniu następnym (31.12.08). I że tego samego dnia kurier nie zastał nikogo w domu (pierwsza próba dostarczenia). Następna adnotacja była z datą 02.01.09 - TRZECIA próba dostarczenia się nie powiodła. W związku z tym paczka odesłana do nadawcy. CO istotnie - przez cały ten okres w domu była moja żona z małym dzieckiem, która specjalnie nie wychodziła, bo czekała na przesyłkę.

I teraz: złożyłem reklamację telefonicznie, aczkolwiek osoba przyjmująca stwierdziła że nie jest w stanie określić kiedy nastąpiła DRUGA próba doręczenia, i dlaczego w żadnym z przypadków kurier nie zostawił awizo. Udało mi się wydostać telefon d kuriera i zadzwoniłem do niego bezpośrednio. Zapytałem kiedy dokładnie u mnie był i gdzie zostawił awizo. Kurier delikatnie mówić minął się z prawdą - stwierdził najpierw że był u mnie 30.12.08, a po tym, jak powiedziałem że to niemożliwe, bo tego dnia paczka została nadana, zaczął się "plątać w zeznaniach". Natomiast na pytanie o awizo stwierdził że karteczkę naklejał na drzwiach wejściowych do budynku...

Żenada. Zdecydowanie odradzam!!!!