Zastanawiacie sie nad wysyłka? nigdy UPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurier jeszcze zanim wyjechał z placówki ok. godziny 10, stwierdził ze nie jest w stanie dostarczyc mojej przesyłki i zostawił ją w bazie. A w przebiegu paczki na stronie UPS przeczytalam, że wystąpił wyjątek i data dostarczenia została zmieniona. Nie wiadomo na jaką i nie wiadomo z jakiego powodu. Rozumiem ze jest okres przedświąteczny, ale traktowanie w taki sposób klienta to jakas porażka. Dzwonilam do nich z 20 razy i za kazdym razem odkładali słuchawke, nikt sie nie odzywał, a mi leciała kasa. Nie mozna sie z nimi w ogole skontaktować. Dziś rano dzwoniłam do placówki, w końcu odebrali, ale babka powiedziała ze nie może skontaktować się z żadnym kurierem, nie wie czy już wyjechał czy nie, nie moze dać mi nr telefonu do niego i że nie ma możliwości odebrania przesyłki w placówce:| To jest istna kpina. Wyjeżdzam dzis o 11 na drugi koniec polski i wracam dopiero po nowym roku. Nie wiem co się stanie z moją przesyłką bo jestem bezsilna i nie mogę uzyskać żadnej informacji. Opisałąm całą sytuację pani przez telefon, która stwierdziła ze jedyne co moge zrobić to czekać na kuriera. Naprawdę w moim rodzinnym mieście ta firma uznawana jest za najlepszą, ale gdański oddział to porażka!!!! Gdybym wiedziała jak to działą nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na tego kuriera! nigdy wiecej! Uczcie się na błędach innych ludzi!!!