Łukasz - opinia (1) Omijajcie firmę szerokim łukiem, pracownicy, a przede wszystkim opiekunowie... Łukasz Monika - opinia (1) Potrzebujesz pomocy w inwestycjach na rynku nieruchomości i szukasz ludzi z... Monika Darek C - opinia (1) Firma zasługuje na miano rzetelnego i godnego zaufania partnera biznesowego.... Darek C
Daniel K - opinia (1) Polecam firmę z pełnym przekonaniem. Charakteryzują się wysokim poziomem... Daniel K Andrzej Wypuszcz - opinia (1) Z firmą DC Invest nawiązałem współpracę przez przypadek. Szukałem mieszkania... Andrzej Wypuszcz Justyna - opinia (1) Po pierwszym spotkaniu byłam dość sceptycznie nastawiona, bo oferta wydawała... Justyna Adam Pióro - lekarz dentysta implantolog - opinia (1) DC Invest - konkretnie Pan Filip Duda to czlowiek , z którym współpracuję od... Adam Pióro - lekarz dentysta im Mateusz - opinia (1) Szczerze polecam DC Invest - firma pomogła mi na każdym etapie inwestycji -... Mateusz Dagmara - opinia (1) Przez długi czas szukałam firmy, która w profesjonalny i kompleksowy sposób... Dagmara Piotr - opinia (1) Szybki termin konsultacji i znalezienia odpowiedniego mieszkania. Szeroki... Piotr