Re: DEKORACJE ŚLUBNE i INNE.
Witaj!
Ja tez się załapałam na jedną z takich dekoracji-ale uwierz mi nie wyglądała tak jak na zdjęciach!Na pewno odradzałabym Ci zamówienie koszy kwiatów przed ołtarz - pani zapewnia że są "przebogate"-a w sumie jest w nich 20 róż bez żadnego przystrojenia (10 w jednym koszu i 10 w drugim)-zamiast "przebogato" wyglądało żałośnie. Jeśli zamawiasz tylko dekorację kościoła to dobrze. Ja miałam to nieszczęście że uwierzyłam pani -właścicielce GESTU i zamówiłam tam wiązankę i przystrojenie samochodu.Niestety wiązanka się rozpadła-po prostu wypadały z niej kwiaty (miało być ok.20 białych róż a było 6 i frezje,które po 2 godzinach miały dosyć),zapłaciłam dodatkowo za tablice rejestracyjne z imionami,ale oczywiście w dniu ślubu pani o tym już nie pamiętała-tak jak i o tym że obiecała 2 bukiety na samochodzie..A wszystko przez to że zapłaciliśmy z góry-1300zł za dekoracje nie warte nawet połowy tej kwoty.Z góry bo drugą część gdybyśmy chcieli płacić "na raty"mielibysmy to zrobić w sobotę rano-przed ślubem,a uwierzcie mi, na to nie byłoby czasu!
Nawet nie usłyszałam zwykłego ludzkiego przepraszam za zjedzone nerwy dlatego nie polecam,a jeśli już się zdecydujecie to pilnujcie tej firmy (ciekawe czemu już się nie podpisują?) na każdym kroku!
Powodzenia i pozdrawiam
już Mężatka
0
0