DEKORACJE ŚLUBNE i INNE.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
http://www.trojmiasto.pl/zdj_wym.phtml?url_zdjecie=/ogloszenia/zdjecia/121400/z121465.jpg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DEKORACJE ŚLUBNE i INNE.

Mnie osobiście się podobają i pozytywnie je oceniam.

Myślę ,że się załapię na jedną z takich dekoracji.
Dnia - 25.09.2004. AD.

Witaj!
Ja tez się załapałam na jedną z takich dekoracji-ale uwierz mi nie wyglądała tak jak na zdjęciach!Na pewno odradzałabym Ci zamówienie koszy kwiatów przed ołtarz - pani zapewnia że są "przebogate"-a w sumie jest w nich 20 róż bez żadnego przystrojenia (10 w jednym koszu i 10 w drugim)-zamiast "przebogato" wyglądało żałośnie. Jeśli zamawiasz tylko dekorację kościoła to dobrze. Ja miałam to nieszczęście że uwierzyłam pani -właścicielce GESTU i zamówiłam tam wiązankę i przystrojenie samochodu.Niestety wiązanka się rozpadła-po prostu wypadały z niej kwiaty (miało być ok.20 białych róż a było 6 i frezje,które po 2 godzinach miały dosyć),zapłaciłam dodatkowo za tablice rejestracyjne z imionami,ale oczywiście w dniu ślubu pani o tym już nie pamiętała-tak jak i o tym że obiecała 2 bukiety na samochodzie..A wszystko przez to że zapłaciliśmy z góry-1300zł za dekoracje nie warte nawet połowy tej kwoty.Z góry bo drugą część gdybyśmy chcieli płacić "na raty"mielibysmy to zrobić w sobotę rano-przed ślubem,a uwierzcie mi, na to nie byłoby czasu!
Nawet nie usłyszałam zwykłego ludzkiego przepraszam za zjedzone nerwy dlatego nie polecam,a jeśli już się zdecydujecie to pilnujcie tej firmy (ciekawe czemu już się nie podpisują?) na każdym kroku!
Powodzenia i pozdrawiam
już Mężatka

Ty jesteś nawiedzona laska czy czsem twój facet cię oposzcza ?, może zanidbuje _ --- mi się podobją te fotki jak i sama dekoracja i też skożystam z ich oferty a co jak nie zobaczę to nie uwierzę - a ty spadaj z tego forum jesteś już po to zabież się do wychowania dzieci.
Jerzy Jan Siekiera.

Dla Twojej informaci-dzieci jeszcze nie posiadamy. A jeśli naprawdę wierzysz we wszystko to, co zobaczysz na zdjęciach to współczuję..Ja też oglądałam na zdjęciach Gestu dekorację samochodu, ale niestety rzeczywistość okazała się zupełnie inna. Jeśli chcesz mieć dodatkowe nerwy to już nie moja sprawa. I wcale Ci nie zabraniam zrobienia sobie w Geście dekoracji!! Ja po prostu napisałam co mnie z ich strony spotkało. I zajmij się lepiej swoją kobietą,bo może nie dajesz rady,skoro szukasz tego u innych? Ja nie mam powodu do narzekań

Wyślesz mi fotki na mailla. tego samochodu i tego kościoła.
Pozdrawiamy.

Prosiłem o fotki tego samochodu i kościoła jako dowód twego pomstowania nad tym gestem ok. Jurek.
Zamieść je na ogłoszeniach na

http://www.trojmiasto.pl/zdj_wym.phtml?url_zdjecie=/ogloszenia/zdjecia

I niech wszyscy sobie pooglądają i wyciągną wnioski z usług tej firmy.

heheh Jurek ogorek kiełbasa i sznurk!!!!A sio...

Anez - nie masz kultury za jedyny grosz.

Prosiłem o fotki od Guli z jej wesela i co nie dostałem ? - może ona wcale nie miała wesela . Co myślicie o tym wątku. Jurek .

Mysle , ze jestes tym nieszczesnym faciem z gestu i nikomu juz sie nie chce z toba gadac bo sie pod wszystkich podszywasz.

Dla Twojej informacji wesele miałam 24 lipca w Holiday Inn a ślub w kościele św. Mikołaja-chcesz-sprawdź-Aga i Michał. Masz już wyrobioną opinię na temat tej firmy,więc nie chce mi się na ten temat rozmawiać.
I zgadzam się w zupełności z opinią Maxxa,
pozdrawiam
Szczęśliwa Mężatka

Prosiłem cię o zdjęcia , abyś zamieściła na www.trojmiasto.pl/ogloszenia

I co, nic nie znalazłem, a po kościołach nie będe chodził i pytał czy miałaś tam ślub -. Jeżeli się tak udzielasz - to masz chwilę czasu na zamieszczenie tych fotografi - napewno miałaś jakiegoś fotografa przecież to jedyna chwila w życiu ,której nie można powtórzyc.

I niech wszyscy zobaczą jak mocno jesteś niezadowolona z usług firmy Gest . - Bo ja będąc tak ciekawy odnalazłem tę firmę i mam odmienne zdanie niż ty . Może w tym dniu poszło im coś nie tak , lub coś nie wyszło .
Ale i tak czekam na foto .Pozdrawiam ciebie Jurek.

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...