Re: DEPILACJA PACH, PORADŹCIE COŚ !!!!
jesli robisz to pierwszy raz, to zrob z duuuzym wyprzedzeniem, radze nie robic zabiegu 'jednorazowo' bo to bez sensu. zaplanuj to dobrze, zeby przed impreza miec to juz przetestowane przynajmniej 3 razy;)nigdy nie wiadomo, jak zareaguje skóra. zazwyczaj jest zaczerwieniona przez ok2 dni po depilacji, widoczne sa malo estetyczne czerwone kropki po wloskach (zwlaszcza jesli masz ciemne wlosy) no i nie wolno uzywac antyperspirantu. takze naprawde zaplanuj co i jak, bo jak sie okaze ze zrobisz dzien przed wosk, a potem nie bedziesz mogla uzyc dezodorantu, to bedzie lipa:D
pamietaj, aby 'zapuścić' włosy minimum tydzień, a najlepiej 1.5 tygodnia, zeby kosmetyczka mogla wiecej zebrac i zeby potem efekt sie dluzej utrzymal.
polecam też wybieranie wosku naturalnego, a nie np aloesowego, bo ten mnie na przyklad podraznił.
no i wbrew pozorom nie udawac sie do pierwszego lepszego salonu, popytaj kolezanek, na bank ktos ma jakies doswiadczenia w tej kwestii:) jesli chodzi o cene takiej przyjemnosci, to ja place 15zł w gdyni, ale nie w centrum, tylko w mojej okolicy.
0
0