ania - opinia (1) byłam na masażu gorącymi kamieniami. po prostu rewelacja. relaksujący masaż... ania Salon odnowy biologicznej wySPA - opinia (1) Bardzo miła obsługa (polecam panią Monikę), przytulne wnętrze urządzone z... Blanka Serdecznie polecam :) (1) Jestem stałą klientką salonu wySPA świetne miejsce, wspaniała relaksujący... Dominika
Jestem zadowolona (1) Jestem zadowolona z usług i wykonania. Dziewczyny są rewelacyjne, wykonują... sabina lomi lomi (1) Do salonu kosmetycznego Wyspa trafiłam dzięki promocji na Gruponie masażu... Ania Ola - opinia (1) Bardzo dobre wrażenia, obsługa b miła (byłam u p.Doroty). Zabiegi... Ola super (1) Byłam na przedłużaniu rzęs -wyglądają super, a także innych zabiegach na... Aneta mile zaskoczona (1) Mieszkam w okolicy i pamiętam że w tym miejscu była juz kiedyś kosmetyka. To... Nice Assia78 polecam! (1) byłam na przedłuzaniu rzęs-maja fajna promocje, robiła mi p. Monika, miło,... Kasia disteffano - opinia (1) SUPER OBSLUGA,PRZYJAZNA ATMOSFER DOBRE CENY COZ WIECEJ WYMAGAC disteffano :) (1) to jest moj ulubiony salon! obsługa jest ok., ceny przystepne, polecam... Nikita987