Polecam. ;) (1) Super miejsce, super atmosfera, super obsługa. ;) Marta Polecam wszystkim! (1) Pani Dorota jest przemiła, do tego profesjonalna i bardzo staranna. Rzesy... Sylwia Polecam wszystkim! (1) Byłam dziś po raz pierwszy na depilacji pastą cukrową. Pani Dorota jest... Alicja
wspaniałe miejsce (1) Wspaniałe miejsce, profesjonalna obsługa, przemiła Pani Dorota, bardzo... Marzena Polecam Panią Dorotę! (1) SUPER!!!!!! Dziś byłam trzeci raz na zabiegu trwałej na rzęsy i jestem... Siasia Totalny relaks (1) Wszystko na ogromny plus. Bardzo miła obsługa. Nowy salon zapowiada się... Karolina Super (1) byłam ostatnio na depilacji pastą cukrową i jestem zachwycona, nawet nie ma... aa NAJLEPSZY SALON KOSMETYCZNY W TRÓJMIEŚCIE !!!! (1) Razem z mężem korzystaliśmy przed ślubem z kilku zabiegów: peeling... Monika Szczerze polecam!! (1) Przemiła obsługa, profesjonalnie i kameralnie, no i niedrogo. Ania Brak słów! (2) Jak w tytule!żeby wyrazić zadowolenie!klimat,wystrój i dbałość o szczegóły... ^^^ Zdecydowanie polecam (1) Skorzystałam z uslugi depilacji woskiem całych nóg. Pani Dorota zrobiła to... Marta polecam wszystkim :) (1) Bardzo miła i przyjemna obsługa, klimat relaksujący, bardzo dobrze wykonana... Anna Salon godny polecenia! (1) Miejsce profesjonalne, miła atmosfera i wystrój. Polecam w szczególności... Ania Agnieszka - opinia (1) Ja też bardzo polecam. Zabieg wykonany fachowo i przede wszystkim dokładnie.... Agnieszka Polecam paste cukrowa (1) Pierwszy raz byłam na depilacji bikini pasta cukrowa, co prawda trwa dłuzej... asia Przekluwanie uszu (u dziecka) (1) Polecam wizytę u p. Moniki. Bardzo czysto, z duża dbałością o samopoczucie... Beata Jestem pod wrażeniem (1) Co prawda dotąd nie byłam stałym bywalcem salonów kosmetycznych, ale po... A Salon urody na medal (1) Miałem okazję skorzystać z usługi oczyszczania twarzy. Przyznam, że jestem... Michał SPA z Gruponem (1) Lubię korzystać ze SPA, czasami jednak brakuje mi rzetelnych opinii nt.... ajeh Zdecydowanie tak! (1) Rewelacyjny salon, profesjonalna obsługa. Doradztwo w zakresie pielęgnacji... wissienka