7 sierpnia 2010 wesele (1) DJ Alexx razem ze swoim kolegą poprowadzili naszą impreze weselną. Wyszło... Agata i Marcin Dj na poprawiny !!! Agencja muzyczna Dj-Brylant Polecam!! 2013 (2) Grał u nas na poprawinach , grał na 18-stce mojego kuzyyna, to super chłopak... Sebastian Pawłowski Najlepszy Dj na twoją imprezę!! (1) DJ ALEXX grał na naszym weselu w 2007, a w 2012 ponownie go zaprosiliśmy do... Joanna
DJ ALEXX is THE BEST !!! (1) Wraz z narzeczonym jako oprawę muzyczną na nasze wesele wynajeliśmy DJ... Agnieszka i Łukasz Najlepszy Dj, super impreza do białego rana. (2) Gorąco polecam Dj Alexx, nasze wesele z jego udziałem był niezapomnianą... Monia i Dave polecam na wszystkie imprezy (1) DJ Alexx jest bardzo kontaktową, sympatyczna osobą. Każda organizowana przez... Anna Puchalska Kozi Gród organizacja wesela (2) Art-Vip zajęła się kompleksową organizacją naszego wesela, wszystko zostało... Joanna Profesjonalna obsługa imprez integracyjnych (1) Miałam okazję współpracować z firmą Art Vip przy organizacji firmowej... Ewa Kąkol