DJ Fresh

DJ i Wodzirej

Gdańsk, Świętokrzyska 69

Joanna K. - ocena (2) Chciałbym serdecznie podziękować DJ-owi Fresh za profesjonalną obsługę mojej... Joanna K. Julita - ocena (1) Miałam okazję organizować trzy imprezy, które prowadził DJ Fresh. Za każdym... Julita Joanna - ocena (2) polecam polecam polecam Przy jego muzyce wszyscy się świetnie bawili. Muzyka... Joanna
Macias - ocena (1) Bardzo dobrze poprowadzona impreza. Muzyka na wysokim poziomie. Będę polecał... Macias Jarek K - ocena (1) Miałem okazję i zarazem przyjemność bawić się na imprezie prowadzonej przez... Jarek K Artur - ocena (1) Mega zabawa. Wszyscy zadowoleni. Artur Jakub - ocena (1) serdecznie polecam, dużo atrakcji, zabaw i super wrażenia:) Jakub Kamil - ocena (1) Serdecznie polecam DJ. Świetnie poprowadzona impreza. Kamil Jacek i Edyta - ocena (1) Wielkie podziękowania za super przeprowadzoną imprezę rocznicy ślubu- pełen... Jacek i Edyta Julia - ocena (2) Doskonale poprowadzona impreza urodzinowa przez DJ Fresha!! Profesjonalny... Julia Joanna - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Darka. Rozkręcił urodziny świetna... Joanna Natalia - ocena (2) Co za klimat!! Nie spodziewaliśmy się takie profeski nawet było karaoke.... Natalia