Re: DJ Lech Radziun
u nas grał Lech Radziun we wrześniu tego roku i jesteśmy zadowoleni. Konkursy doprowadziły do łez każdego, nawet babcię, wszyscy tańczyli przy super piosenkach, które dj dopasował do gości, mieliśmy prezentację multimedialną, na której każdy był wzruszony, była specjalna zabawa dla rodziców w podziękowaniu, gdzie był mix piosenek i goście podczas nich ubierali kapelusze - prześmieszne i wspaniale to wyszło. Ja bywałam na weselach, gdzie były zespoły ( a raczej grajki przytupajki, którzy nie umieją śpiewać a po 10 kieliszku to majaczą ). Więc nieskromnie muszę przyznać, że na moim weselu, gdzie po raz 1 był DJ i gdzie ciotki nie wyobrażają sobie wesela bez orkiestry a dla nich DJ to dyskoteka - wypadło super, wszyscy się bawili. Faktycznie podchodził do stołu naszego, żeby ustalić szczegóły, zresztą zawsze coś podczas wesela wypadnie - ale uważam, że bardzo dobrze że podchodził, ponieważ ja byłam tak zajęta gośćmi, że nie miałam czasu podejść. A podchodził zawsze w odpowiednim momencie i zawsze z pomysłem, co teraz robimy i czy jesteśmy za. Bardzo się cieszę, ponieważ dla mnie to jest profesjonalne podejście nic nie zrobił na własną rękę. Jak były jakieś szczególne momenty, które trzeba było uwiecznić na kamerze, to czekał na to aż się ustawią itd., także umiał się dopasować do całego zespołu, a nie prowadził imprezy sam sobie.
Szukając w ogóle zespołu na ślub, nikt nie spełnił moich oczekiwań, a z DJ tylko tym jednym się spotkaliśmy i od razu wiedziałam, że to będzie strzał w 10! i był!!!! Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!
42
44