Rafał Winnik - ocena (1) Polecam serdecznie Marka jako DJ'a na wesele! Pełen profesjonalizm. Wszyscy... Rafał Winnik Alicja i Maciej - ocena (1) Dj Marecki - pełna profeska! Wybraliśmy Go na nasze wesele trochę z... Alicja i Maciej Marta - opinia (1) Fantastyczny DJ, który zna się na swojej pracy! Miał niełatwe zadanie... Marta
Natalia Niedzielska - opinia (1) Pan Marek to najlepszy możliwy wybór na wesele, jeśli chodzi o oprawę... Natalia Niedzielska Genialna zabawa w oprawie Pana Marka (1) Pan Marek umagicznił moje wesele. Od pierwszego spotkania, przy podpisaniu... Stanisław Rutkiewicz Sprawdzony wybór (1) Byłem na 3 weselach prowadzonych przez DJ Mareckiego i za każdym razym było... Sebastian Polecam wraz ze wszystkimi gośćmi (1) Z całego serca polecam Pana Marka, który prowadził moje wesele. Potrafi... Marta Dj z klasą (1) Wysoka kultura osobista, nienaganna prezencja, takt, umiejętność pokierowania... B. i P. Zawodowiec (1) Profesjonalizm - jednym słowem mogę podsumować pracę Pana Marka. Wszyscy... Dawid Dobry wybór! (1) Cudowny człowiek. Ogarnął nasze 110 osobowe wesele na najwyższym poziomie.... Basia i Michał Polecam!! (1) Dj Marecki to czlowiek, ktory zna sie na rzeczy. Doskonalne zadbal o naszych... Karina Polecam! (1) Wczoraj / dzisiaj? byliśmy na zabawie sylwestrowej, którą prowadził DJ... Ewa Rewelacja!!! (1) Bardzo dobry repertuar, super muzyka, bardzo elastyczny przemiły człowiek.... Małgorzata Zdecydowanie Polecaaamy ! (1) Pan Marek był najlepszym dj-em jakiego mogliśmy wybrać ! Świetna osobowość,... Paulina i Mateusz Polecam :) (1) Bralismy slub 5 maja .. Dj byl ekstra:) Muzyka dopasowana do gosci , pełen... Natalia Goraco polecamy! (1) Pan Marek byl wymarzonym Dj-em. Bardzo sympatyczny, kontaktowy, kreatywny,... Kasia Polecamy! Wymarzona oprawa muzyczna wesela! (1) Marku ogromne podziękowania za wspaniałą oprawę muzyczną naszego ślubu i... Natalia i Dawid Slub i Wesele 9.09.2016 Paul i Otylia (1) Witamy Ponownie panie Marku. Nasza ocena dla pana Marka jest celujaca!... Otylia i Paul H. Najlepszy DJ Marecki! (1) DJ Marecki prowadził nasze wesele i poprawiny. Muzyka była świetna, konkursy... Magda & Michał Wesele 6.08 (1) Pan Marek jest genialnym prezenterem. Na naszym weselu porwał do tańca osoby.... Gosia