Mirela - opinia (1) Wojtek, Wojtek , Wojtek :) Znam go i współpracuję z nim od kilku lat i z... Mirela Jagoda Zukowo - opinia (1) Jestem wlaścicielem sali weselnej i korzystałam. usług NoName wiele razy.... Jagoda Zukowo Agata - opinia (1) Z całego serca polecam. Poprowadzi wesele, poprowadzi sylwestra albo imprezę... Agata
Jola - opinia (1) Profesjonalna obsługa nagłośnieniowo - oświetleniowa. Oprawa muzyczna -... Jola Katarzyna Manelska - opinia (1) Wybór Wojtka jako Dj na nasze wesele to był strzał w dziesiątkę. Świetny... Katarzyna Manelska Marta i Robert - opinia (1) Charyzmatyczny, profesjonalny, energiczny, pomysłowy, elastyczny, z klasą -... Marta i Robert Sylwia i Kuba - opinia (1) Serdecznie polecamy!! DJ NoName świetnie poprowadził nasze wesele, z klasą... Sylwia i Kuba Bogdan - opinia (1) Super Facet, naprawdę wie jak zachęcić ludzi do zabawy i rozluźnić atmosferę... Bogdan Najlepszy DJ na wesele! (1) Wojtka poznaliśmy na targach ślubnych. Jest sympatyczną, profesjonalną osobą... Kasia i Marcin Lucyna & Mateusz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, komunikatywność, poczucie humoru i umiejętność... Lucyna & Mateusz Super! (1) Z całego serca polecamy ! Wszyscy goście bawili się do białego rana i jeszcze... Monika Agata & Dariusz - opinia (1) Najlepszy!!! Dzięki DjNoname nasze wesele to było istne szaleństwo, a... Agata & Dariusz polecam !!!!! (1) Nasze wesele odbyło się 17 sierpnia 2019r, cudowne, dzień wspaniały, muzyka... Małgorzata Najlepszy!!! (1) Dj NoName poleciła mi koleżanka i to był strzał w dziesiątkę! Nie wyobrażam... Magda Ania - opinia (1) Wszystkie te pozytywne opinie na temat DJ Wojtka mówią prawdę. Nasz ślub był... Ania Dj, dzięki któremu wesele było fenomenalne! (1) DJ NoName sprawił, że nasze wesele było obłędne! Podczas wyboru kierowałam... Marta Najlepszy!!!!! (1) Wojtek grał na naszym weselu 22.06.2019 i spisał się na MEDAL!!! Dobór... Ola i Krystian Świetnie poprowadzone wesele (1) Dj Noname prowadził u nas wesele 31 maja. Nie wyobrażamy sobie innego... Dominika Rewelacja (1) Ciezko jest wyrazic w kilku zdaniach jakim profesjonalista i swietnym... Karolina i Michal Petarda (1) Mieliśmy to szczęście, że DJ NoName zajął się oprawą muzyczą na naszej... Aśka&Wojtas