DJ NoName

DJ i Wodzirej

Gdynia, Południowa 2/49

Super! (1) Z całego serca polecamy ! Wszyscy goście bawili się do białego rana i jeszcze... Monika Agata & Dariusz - opinia (1) Najlepszy!!! Dzięki DjNoname nasze wesele to było istne szaleństwo, a... Agata & Dariusz polecam !!!!! (1) Nasze wesele odbyło się 17 sierpnia 2019r, cudowne, dzień wspaniały, muzyka... Małgorzata
Najlepszy!!! (1) Dj NoName poleciła mi koleżanka i to był strzał w dziesiątkę! Nie wyobrażam... Magda Ania - opinia (1) Wszystkie te pozytywne opinie na temat DJ Wojtka mówią prawdę. Nasz ślub był... Ania Dj, dzięki któremu wesele było fenomenalne! (1) DJ NoName sprawił, że nasze wesele było obłędne! Podczas wyboru kierowałam... Marta Najlepszy!!!!! (1) Wojtek grał na naszym weselu 22.06.2019 i spisał się na MEDAL!!! Dobór... Ola i Krystian Świetnie poprowadzone wesele (1) Dj Noname prowadził u nas wesele 31 maja. Nie wyobrażamy sobie innego... Dominika Rewelacja (1) Ciezko jest wyrazic w kilku zdaniach jakim profesjonalista i swietnym... Karolina i Michal Petarda (1) Mieliśmy to szczęście, że DJ NoName zajął się oprawą muzyczą na naszej... Aśka&Wojtas Rewelacja (1) Polecamy!!! Wesele poprowadzone idealnie, goście zachwyceni, zabawa przednia... Małgorzata Super wesele z Dj'em Wojtkiem (1) Polecamy gorąco imprezy z Wojtkiem. Mega zabawa, śmieszne konkursy, muzyka z... Emilia DJ - wesele (1) NoName to szczęśliwie tylko pseudonim artystyczny. Wojtka prywatnie nie można... Maciek Super DJ ! (1) DJ'a No Name znaleźliśmy zupełnym przypadkiem, zwyczajnie szukając w... Anna Maria Polecam! (1) Dj Noname to najlepszy wybór na nasze wesele. Świetnie potrafił wyczuć... Ania&Adaś Z czystym sercem polecamy:) (1) Wojtek już na pierwszym spotkaniu wydał nam się osobą bardzo kulturalną,... Asia i Michał DJ NoName - gwarancja dobrej imprezy (1) Decyzja o wyborze dj zapadła zaraz po ustaleniu terminu ślubu.DJ NoName był... Justyna i Maciek Najlepszy DJ na świecie !!! (1) Wojtek to była najlepsza decyzja jaka mogliśmy podjąć wybierając naszego DJ... Kasia i Amadeusz Pełen profesjonalizm i świetna zabawa. (1) Jestem bardzo zadowolony z faktu, że to właśnie DJ NoName grał na naszym... Rafał Najlepsza decyzja!!!!! (1) Ogromnie się cieszymy że trafiliśmy na Wojtka, wcześniej mieliśmy podpisaną... Lilla i Marcin