Angelika i Karol (1) Nasze wesele wypadło świetnie dzięki Wojtkowi, który podszedł bardzo... Karol. U REWELACJA (1) Szczerze polecam! Pomimo mniejszych i większych trudności weselnych spisał... Marta R. Piotr i Sylwia (1) Człowiek który wie co ma robić na weselu. od poczatku do konca poprowadzil... Piotr i Sylwia
Świadek poleca! (1) Rewelacyjny człowiek, nie tylko pod kątem obsługi i planowania, ale też... Tomek Super wesele! (1) Gorąco polecamy! Goście zadowoleni z muzyki konkursów kontaktu z dj! My... Natalia i Piotr Rybikowscy Świetnie poprowadzona impreza! (1) Znajomi mówią mi, że to była najlepsza 18stka, na jakiej byli i nie oszukujmy... Monika Wesele (1) Szczerze polecam, kreatywne pomysły, zero nudy, muzyka dopasowana do Gości,... Wioletta Polecam tego Pana (1) To nie tylko DJ to osoba która zapewnia, ze twoje wydarzenie bedzie... Aleksander Najlepaszy Dj (1) Godny polecenia DJ, pełny profesjonalizm ze wspanialym glosem. Minął już... Cinek 18-nastka (1) Pełen profecjonalizm. Impreza poprowadzona na najwyższym poziome.Świetne... Agnieszka Rewelacja (1) Rewelacyjny, fantastyczny, fenomenalny, bezkonkurencyjny, wyśmienity,... Marta&Maciek Polecam DJ NoName (1) Na naszym weselu zagrał DJ NoName, wprowadził super atmosferę, począwszy od... Karolina i Tomek Super zabawa (1) Bawiłam się ostatnio na Weselu.Polecam serdecznie, zabawa przy super muzyce,... Magda super DJ (1) Gorąco polecam DJ NoName. Byłam gościem weselnym i przyznaję, że dawno się... Marzena Polecam DJ NoName na każdą imprezę . (1) Dziękuję za poprowadzenie mojej imprezy urodzinowej. Polecam z czystym... Maciek polecam Dj No Name Gdynia (1) Dziękujemy za imprezę ANDRZEJKOWĄ :) Nie pierwszy raz Dj Wojtek grał u nas... Jolanta i Tomasz Super impreza (1) Super impreza Andrzejokwa. Świetna muzyka. Zabawne konkursy. Polecam Krzyssztof Po prostu profesjonalnie! (1) Na weselu byłam gościem i wybawiłam się fantastycznie. Dobry kontakt między... Marta Polecamy! (1) Bardzo, bardzo gorąco polecamy! Impreza była baaardzo udana, goście świetnie... Magda & Alex Rewelacyjny (1) Bardzo dziękuje i zarazem gorąco polecam. Goście weselni świetnie się bawili,... N