DJ NoName

DJ i Wodzirej

Gdynia, Południowa 2/49

Najlepaszy Dj (1) Godny polecenia DJ, pełny profesjonalizm ze wspanialym glosem. Minął już... Cinek 18-nastka (1) Pełen profecjonalizm. Impreza poprowadzona na najwyższym poziome.Świetne... Agnieszka Rewelacja (1) Rewelacyjny, fantastyczny, fenomenalny, bezkonkurencyjny, wyśmienity,... Marta&Maciek
Polecam DJ NoName (1) Na naszym weselu zagrał DJ NoName, wprowadził super atmosferę, począwszy od... Karolina i Tomek Super zabawa (1) Bawiłam się ostatnio na Weselu.Polecam serdecznie, zabawa przy super muzyce,... Magda super DJ (1) Gorąco polecam DJ NoName. Byłam gościem weselnym i przyznaję, że dawno się... Marzena Polecam DJ NoName na każdą imprezę . (1) Dziękuję za poprowadzenie mojej imprezy urodzinowej. Polecam z czystym... Maciek polecam Dj No Name Gdynia (1) Dziękujemy za imprezę ANDRZEJKOWĄ :) Nie pierwszy raz Dj Wojtek grał u nas... Jolanta i Tomasz Super impreza (1) Super impreza Andrzejokwa. Świetna muzyka. Zabawne konkursy. Polecam Krzyssztof Po prostu profesjonalnie! (1) Na weselu byłam gościem i wybawiłam się fantastycznie. Dobry kontakt między... Marta Polecamy! (1) Bardzo, bardzo gorąco polecamy! Impreza była baaardzo udana, goście świetnie... Magda & Alex Rewelacyjny (1) Bardzo dziękuje i zarazem gorąco polecam. Goście weselni świetnie się bawili,... N Wesele 24.09.2016 (1) Jeden chłop, a robi za dwie kapele. Jest nieoceniony, perfekcyjnie... Oskar i Ola Polecamy! (1) Nie napiszemy nic nowego - DJ NoName jest rewelacyjnym wyborem na wesele.... Magda i Alan Serdecynie polecamu DJ NONAME :) (1) Jesteśmy mega zadowoleni, że trafiliśmy na tak fantastycznego DJ, który... Paulina i Michał Gorąco polecam Dj jest rewelacyjny (1) Bardzo gorąco polecam Dj NoName . Na weselu Goście rewelacyjnie się bawili .... Marta i Pawel Ania i Damian Super Dj !!!!!!! (1) Jesteśmy bardzo i to bardzo zadowoleni mimo małego wesela wszyscy się bawili... Ania i Damian Wesele (1) Jeśli chcecie mieć udane wesele nie zastanawiacie się piszcie i zamawiajcie... Justyna Najlepsza zabawa z DJ NoName (1) Miałem zaszczyt być świadkiem u mojego brata Wojtka i jego teraz żony juz... Bartek Para Młoda (1) Wojtku dziękujemy z całego serca!!! Mimo wszystkich kataklizmów przywołałeś... Kamila