Wesele 24.09.2016 (1) Jeden chłop, a robi za dwie kapele. Jest nieoceniony, perfekcyjnie... Oskar i Ola Polecamy! (1) Nie napiszemy nic nowego - DJ NoName jest rewelacyjnym wyborem na wesele.... Magda i Alan Serdecynie polecamu DJ NONAME :) (1) Jesteśmy mega zadowoleni, że trafiliśmy na tak fantastycznego DJ, który... Paulina i Michał
Gorąco polecam Dj jest rewelacyjny (1) Bardzo gorąco polecam Dj NoName . Na weselu Goście rewelacyjnie się bawili .... Marta i Pawel Ania i Damian Super Dj !!!!!!! (1) Jesteśmy bardzo i to bardzo zadowoleni mimo małego wesela wszyscy się bawili... Ania i Damian Wesele (1) Jeśli chcecie mieć udane wesele nie zastanawiacie się piszcie i zamawiajcie... Justyna Najlepsza zabawa z DJ NoName (1) Miałem zaszczyt być świadkiem u mojego brata Wojtka i jego teraz żony juz... Bartek Para Młoda (1) Wojtku dziękujemy z całego serca!!! Mimo wszystkich kataklizmów przywołałeś... Kamila Damian - opinia (1) Najlepszy DJ jakiego znam, zna sie na rzeczy, puszcza swietna muzyke, ma... Damian Marta i Wojtek (1) Witam :-) Chcemy z całego serca podziękować za wspaniałą imprezę która... Marta i Wojtek DJ NoName osoba warta polecenia (1) Miałam zaszczyt być gościem na weselu prowadzonym przez pana Wojciecha I z... Świadkowa Wesele w Rajskiej Górze (1) Serdecznie dziekujemy za profesjonalne zaangażowanie, obsluge oraz oprawę... Darek Profesjonalizm i świetna zabawa 100% (1) Byłam gościem na jednym z wesel które prowadził Dj NoName. Brak mi aż słów... Patrycja Polecamy!! (1) Polecamy kazdemu dj'a Wojtka! Gral na naszym weselu, muzyka swietna, w kazdym... Paula 100 % zadowolenia PARY MŁODEJ :) (1) Pełna profeska :) jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usługi DJ Wojtka.... Ewelina Celujący (1) Bardzo dobrze wyczuł muzyczne gości na sali były tłumy ludzi. Przemiły głos... Aleksandra i Mariusz Polecam! (1) Praca z Dj Wojtkiem rozpoczęła się na 2 tygodnie przed naszym ślubem. Ugasił... Ewa Babik Rewelacja (1) Zabawa z tym DJ to czysta przyjemność.Na naszym weselu tańczyli ludzie którzy... thomas Rewelacja (1) Najlepszy DJ na Pomorzu, najlepszey głos sceniczny, kreatywny, potrafi... Weronika Najlepszy DJ (1) Najlepszy DJ na jakiego mogliśmy trafić goście bawili się do samego rana,... Kasia i Grzegorz