DJ NoName

DJ i Wodzirej

Gdynia, Południowa 2/49

Wesele (1) Szczerze polecam, kreatywne pomysły, zero nudy, muzyka dopasowana do Gości,... Wioletta Polecam tego Pana (1) To nie tylko DJ to osoba która zapewnia, ze twoje wydarzenie bedzie... Aleksander Najlepaszy Dj (1) Godny polecenia DJ, pełny profesjonalizm ze wspanialym glosem. Minął już... Cinek
18-nastka (1) Pełen profecjonalizm. Impreza poprowadzona na najwyższym poziome.Świetne... Agnieszka Rewelacja (1) Rewelacyjny, fantastyczny, fenomenalny, bezkonkurencyjny, wyśmienity,... Marta&Maciek Polecam DJ NoName (1) Na naszym weselu zagrał DJ NoName, wprowadził super atmosferę, począwszy od... Karolina i Tomek Super zabawa (1) Bawiłam się ostatnio na Weselu.Polecam serdecznie, zabawa przy super muzyce,... Magda super DJ (1) Gorąco polecam DJ NoName. Byłam gościem weselnym i przyznaję, że dawno się... Marzena Polecam DJ NoName na każdą imprezę . (1) Dziękuję za poprowadzenie mojej imprezy urodzinowej. Polecam z czystym... Maciek polecam Dj No Name Gdynia (1) Dziękujemy za imprezę ANDRZEJKOWĄ :) Nie pierwszy raz Dj Wojtek grał u nas... Jolanta i Tomasz Super impreza (1) Super impreza Andrzejokwa. Świetna muzyka. Zabawne konkursy. Polecam Krzyssztof Po prostu profesjonalnie! (1) Na weselu byłam gościem i wybawiłam się fantastycznie. Dobry kontakt między... Marta Polecamy! (1) Bardzo, bardzo gorąco polecamy! Impreza była baaardzo udana, goście świetnie... Magda & Alex Rewelacyjny (1) Bardzo dziękuje i zarazem gorąco polecam. Goście weselni świetnie się bawili,... N Wesele 24.09.2016 (1) Jeden chłop, a robi za dwie kapele. Jest nieoceniony, perfekcyjnie... Oskar i Ola Polecamy! (1) Nie napiszemy nic nowego - DJ NoName jest rewelacyjnym wyborem na wesele.... Magda i Alan Serdecynie polecamu DJ NONAME :) (1) Jesteśmy mega zadowoleni, że trafiliśmy na tak fantastycznego DJ, który... Paulina i Michał Gorąco polecam Dj jest rewelacyjny (1) Bardzo gorąco polecam Dj NoName . Na weselu Goście rewelacyjnie się bawili .... Marta i Pawel Ania i Damian Super Dj !!!!!!! (1) Jesteśmy bardzo i to bardzo zadowoleni mimo małego wesela wszyscy się bawili... Ania i Damian Wesele (1) Jeśli chcecie mieć udane wesele nie zastanawiacie się piszcie i zamawiajcie... Justyna