Dominika - ocena (1) Polecam! Wszystko było na najwyższym poziomie. Jesteśmy zadowoleni Dominika Wera i Filip - ocena (1) Dajemy z moim mężem (aaaaaa! Już mąż :D) 6 gwiazdek, chociaż chłopaki- Wojtek... Wera i Filip Karol - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z DJ Grelik, zrobił dobrą robotę i rozkręcił... Karol
Łukasz - ocena (1) Mieliśmy ogromną przyjemność bawić się na naszym weselu z DJ-em Danielem (DJ... Łukasz Weronika Lemańska - ocena (1) Szukałam Dj, który super poprowadzi nasze wesele i znalazłam. Sama byłam... Weronika Lemańska Bartosz - ocena (1) Bardzo polecam, wszystko bez stresu i pośpiechu, ustalone i utrzymane w... Bartosz Oliwia - ocena (1) Bardzo polecamy. Profesjonalne podejście, sprzęt na wysokim poziomie. Jeżeli... Oliwia Kamila i Maciej - ocena (1) Co to była za impreza! ️ Mieliśmy ogromne szczęście, że to właśnie DJ Grelik... Kamila i Maciej Mirka - ocena (2) Chcesz fajnej imprezy? Najlepiej sprawdzi się DJFrresh. Super muzyka,... Mirka Jaś i Małgosia - ocena (2) 60 urodziny Super impreza najlepszy DJ w galaktyce przesympatyczna osoba... Jaś i Małgosia Wiktoria - ocena (1) Chcielibyśmy z całego serca podziękować Wojtkowi za niesamowitą oprawę... Wiktoria Joanna - ocena (1) Super! DJ zapewnił fantastyczną atmosferę na naszym weselu. Jest naprawdę... Joanna Klaudia Kuzko - ocena (1) Fantastyczna oprawa muzyczna wesela! Daniel doskonale czuje klimat imprezy i... Klaudia Kuzko Patrycja i Tycjan - ocena (1) Panowie przekroczyli nasze oczekiwania. Na prawdę nie mogliśmy się spodziewać... Patrycja i Tycjan I.G - ocena (1) Wesele mojej córki poprowadzone na najwyższym poziomie . Nasi goście bardzo... I.G Milosz Rakowski - ocena (1) Niesamowita zabawa weselna. Pan Grzegorz zapewnil non-stop muzyke, zabawy i... Milosz Rakowski Krystek - ocena (1) Bardzo super prowadzenie dużo niesspodziqbwk polecam w P100% Krystek Oliwia - ocena (1) Polecam! Pan Daniel super Dj! Oliwia Marek - ocena (1) DJ SoSo Black to znakomity fachowiec. Dzięki profesjonalnemu podejściu do... Marek Magda - ocena (1) DJ Godzilla wspaniale poprowadził nasze wesele oraz poprawiny zabawa była... Magda