Artur - ocena (1) Z całego serca polecam wszystkim, najlepszy DJ z jakim się spotkałem. Jeszcze... Artur Oliwia - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru DJ-a na nasze wesele! Od początku... Oliwia Wolontariat Barbary Zielińskiej - ocena (1) Z całego serca dziękujemy DJ Fresh za charytatywne poprowadzenie naszego balu... Wolontariat Barbary Zielińskiej
Daria Przygoda - ocena (1) Mówią, że piątek 13-go to pechowy piątek Zaś marcowy piątek 13-go to raczej... Daria Przygoda Bożena - ocena (1) Jeśli zastanawiacie się nad DJ-em na imprezę to, uwierzcie mi, lepszego nie... Bożena Dorota - ocena (1) Z całego serca polecam DJ Grelik! To był absolutny sztos! Parkiet pękał w... Dorota Małgorzata - ocena (1) To była trzecia impreza z udziałem p. Roberta, którą organizowałam i każda z... Małgorzata Honorata - ocena (1) Serdecznie polecamy impreza na 18 moej corki rewelacja Honorata Honorata - ocena (1) Bardzo dziękujemy za imprezę na 18 mojej corki bylo zaje...... polecamy z... Honorata Filip - ocena (1) DJ So So Black prowadził imprezę studniówkową mojej szkoły, parkiet był... Filip Michał - ocena (1) Jeżeli ktoś szuka DJ-a, który odpali parkiet szybciej niż tort znika po... Michał Dawid - ocena (1) Współpraca z Panem Janem była świetna, komunikacja przebiegła bardzo płynnie... Dawid Fedzia - ocena (1) DJ Godzilla to był absolutny ogień na naszym weselu! Zabawa była świetna... Fedzia Pablo - ocena (1) Bardzo potężny DJ. Przyniósł wszystko co potrzebowaliśmy: głośniki,... Pablo Robert - ocena (1) Fantastyczna impreza karnawałowa. Atmosfera, prowadzenie, animacje taneczne.... Robert Robert - ocena (1) Świetne prowadzenie imprezy i komunikacja z gośćmi. Pełen profesjonalizm w... Robert FunOfParty77 - ocena (1) Super zmysł muzyczny, oprawa świetlna i ekstra flow! Polecam tym, którzy chcą... FunOfParty77 Małgorzata - ocena (1) Dj idealnie dobrał muzykę do towarzystwa. Serdecznie polecam. Małgorzata Anna - ocena (1) Banger muzyka, banger event Anna Magda Gradkowska - ocena (1) Najlepsza firmówka ever Magda Gradkowska