Alicja - ocena (1) Daniel to świetny DJ, zna się na tym co robi. Muzyka była dopasowana pod... Alicja joanna - ocena (1) Pan Marek poprowadził oprawę muzyczną naszego ślubu cywilnego, a potem... joanna Ola i Patryk - ocena (1) Polecamy z całego serducha DJ Grelik wszystkim tym, którzy marzą o... Ola i Patryk
Karolina Michnik - ocena (1) Bardzo zgrana ekipa DJ oraz Wodzirej Pełen profesjonalizm od początku do... Karolina Michnik Dagmara - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Piosenki i zabawy były trafione w punkt.... Dagmara Milena i Paweł - ocena (1) Serdecznie polecamy współpracę z Grelikiem! Pomimo problemów z miejscem, w... Milena i Paweł Wiktoria - ocena (1) Dj Godzilla to prawdziwy dj z pasją do tego, co robi. 15 sierpnia 2025r.... Wiktoria Dorota - ocena (1) Świetna oprawa, która nie tylko wybrzmiała świetną muzyką, ale też prawdziwą... Dorota Magda - ocena (1) Dj Grelik to profesjonalista, widać że lubi swoja pracę i świetnie się na... Magda Wajsiczek - ocena (1) Serdecznie polecam tego wodzireja! Muzyka była świetnie dobrana, zarówno do... Wajsiczek Julia i Kamil - ocena (1) DJ Piotr prowadził już dwie nasze imprezy i za każdym razem ludzie bawią się... Julia i Kamil Dominika - ocena (1) Polecam! Wszystko było na najwyższym poziomie. Jesteśmy zadowoleni Dominika Wera i Filip - ocena (1) Dajemy z moim mężem (aaaaaa! Już mąż :D) 6 gwiazdek, chociaż chłopaki- Wojtek... Wera i Filip Karol - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z DJ Grelik, zrobił dobrą robotę i rozkręcił... Karol Wiktoria i Paweł - ocena (1) Nie moglibyśmy wyobrazić sobie lepszej osoby do prowadzenia naszego wesela!... Wiktoria i Paweł Łukasz - ocena (1) Mieliśmy ogromną przyjemność bawić się na naszym weselu z DJ-em Danielem (DJ... Łukasz Weronika Lemańska - ocena (1) Szukałam Dj, który super poprowadzi nasze wesele i znalazłam. Sama byłam... Weronika Lemańska Bartosz - ocena (1) Bardzo polecam, wszystko bez stresu i pośpiechu, ustalone i utrzymane w... Bartosz Oliwia - ocena (1) Bardzo polecamy. Profesjonalne podejście, sprzęt na wysokim poziomie. Jeżeli... Oliwia Kamila i Maciej - ocena (1) Co to była za impreza! ️ Mieliśmy ogromne szczęście, że to właśnie DJ Grelik... Kamila i Maciej