Darek - ocena (1) Panie Piotrze. Bardzo dziękujemy za cudowne poprowadzenie naszej imprezy.... Darek Małgorzata - ocena (1) Profesjonalizm w każdym calu. Z czystym sercem mogę polecić, zabawa z... Małgorzata Katarzyna Rybicka - ocena (1) Odlotowa 18-stka :) Niezapomniana imprezka urodzinową dzięki DJ Godzilla... Katarzyna Rybicka
J LO - ocena (1) Impreza jest do bani, od 10 lat gra to samo, na parkiecie jest liczba osób... J LO Anna - ocena (1) Profesjonalnie poprowadzona impreza ! Goscie bawili się wspaniale, wszyscy... Anna Edyta - ocena (1) DJ Jaca robi takie imprezy, że nawet ściany tańczą! "Polski Rock Night" to... Edyta Edzia - ocena (1) Jeśli myślisz, że DJ to tylko gość puszczający muzykę, to Jaca szybko... Edzia Mariusz Duzy - ocena (1) Jaca był DJ-em na imprezie tanecznej z okazji mojej 40-tki. Z klimatem, który... Mariusz Duzy Natalia - ocena (1) Wspaniały DJ który doskonale odpowiada na potrzeby odbiorców. Uważny i... Natalia iw - ocena (1) Super zabawa z Dj Piotrem! Polecam każdemu kto potrzebuje zorganizować zabawę... iw Przemysław M. - ocena (1) Impreza z Dj Event to zawsze wyjątkowe wydarzenie. Miałem przyjemność bawić... Przemysław M. Krystyna - ocena (1) Super prowadzący imprezy polecam serdecznie . Krystyna Angelika - ocena (1) Świetny DJ. Wszyscy bawili sie wspaniale,zabawa była super poprowadzona.... Angelika Anna R. - ocena (1) Polecam DJ Pana Piotra, rozkręci każdą imprezę, współpracowaliśmy nie raz z... Anna R. Ewa - ocena (1) Bardzo polecam Pana Piotra. Obsługa imprezy na najwyższym poziomie, świetny... Ewa Aleksandra Kotula - ocena (1) Najlepszy DJ Jakiego znam! Prowadzi niesamowite zabawy i atrakcje, daje... Aleksandra Kotula Aga - ocena (1) Polecam Piotra, najlepszy DJ'ej jakiego znam, pracujemy razem ponad 15 lat. Z... Aga Ania - ocena (1) Gorąco polecam imprezy prowadzone przez DJ`a Piotra. Piotr ma doskonałe... Ania Lewiatan - ocena (1) Najlepsze rockowe imprezy od lat! Znam wszystkie playlisty na pamięć! Lewiatan Hanna - ocena (1) Super poprowadzona impreza! Parkiet był ciągle pełny, niezapomniane chwile Hanna