Polecamy szczerze (1) Polecamy szczerze Dj Marcela, bo można na niego liczyć w każdej sytuacji.... Monika i Krzysiek R'n'R!!! (1) kopamatakapela :) fanka Profesjonalista w każdym calu (1) Pan Przemek prowadził moje wesele zaledwie kilka dni temu. Zabawa była... Asia I Tomek
Świetna zabawa (1) Bawiłam się na "wieczorku tanecznym" prowadzonym przez pana Przemka w... Ania idealny (1) Pan Przemysław Kostuch był idealnym DJ. Uzgodnił z nami wszystko wcześniej i... Dominika Justyna & Marcin - opinia (1) Adrian zapewnił bardzo dobrą zabawę na naszym weselu i poprawinach. Muzyka... Justyna & Marcin Super (1) Byłam na dwóch weselach prowadzonych przez Pana Marcina i tańczyłam do... Beata EXTRA (1) Kapela jakich mało na pomorzu. Grają, bawią i śpiewają tak jak tego oczekują... Dariusz Sikora wspaniala zabawa (1) ten zespol naprawde potrafi rozbawic towarzystwo, spiewaja na kilka glosow... Asia Rewelka (1) Polecam wszystkim, malym i duzym, goscie zadowoleni w 100 % piosenki od tych... Dagens świetny zespół (1) Ostatnio byłam na weselu koleżanki i bawiłam się na nim jak nigdy. A to... Sandra Super!!! (1) Zespół pełen energii i świetnych pomysłów! Niezapomniana zabawa przy... Kasia POLECAM! (1) Zespół Trick daje radę! Dwa tygodnie temu bawiłem się na weselu znajomych w... Karol cudowni! (1) Wspaniały charyzmatyczny zespół! zapewnił nam dobrą zabawę, każdy niezależnie... Asiek SUPER! (1) Polecam! Super kapela, super muza. Wszyscy goście bawili się fantastycznie i... mixer m. - opinia (1) świetny dj m. Dziekujemy i polecamy (1) Serdecznie dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela. Zarówno my jak i... Ula i Bartek super (1) muzyk wystepował u mnie na weselu jak tez był na festynie parafialnym,... KAROL Galczyński profesjonalista i już!!!! (1) Miałam okazje współpracować z Buźką podczas wieli imprez organizowanych w... alicja11165 Polecam (1) Swietny DJ, profesjonalny, dostosowuje sie do wymagan zleceniodawcy (a... Beata