Patrycja i Mateusz - Rodos 05.09. (1) Z całego serca polecamy Pana Przemysława. Wesele poprowadził profesjonalnie,... Patrycja Przyjęcie weselne-Hotel Rezydent 2015r. (1) Gorąco polecamy Pana Przemysława wszystkim młodym parom. Nasze przyjęcie... Joanna i Mirek Godny polecenia ! (1) Pan Przemek prowadził 50-te urodziny mojego męża. Imprezę poprowadził super,... Barbara
POLECAMY - Gosia i Szymon (1) Z czystym sumieniem możemy polecić Pana Przemysława. Ten wybór to był stał w... Gosia i Szymon Joanna i Adam Puszkarczuk - opinia (1) Pięknie było! Na moim weselu oczywiście :) Pan Przemysław zadbał o naszych... Joanna i Adam Puszkarczuk Łukasz i Paula - opinia (1) Pan Przemek to gwarancja profesjonalizmu i dobrej zabawy. W kwietniu 2015... Łukasz i Paula Wesele (1) Pan Przemysław Kostuch jest zajefajnym wodzirejem i DJ. Już pierwsze... Magda i Waldek Godny Polecenia! (1) Szczerze polecamy!! Izabella i Daniel Godny Polecenia! (1) Szczerze polecamy!! Izabella i Daniel POLECAM (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Przemysława na wszelkiego rodzaju... Kasia Polecamy! (1) Wybór Pana Przemysława to był strzał w dziesiątkę! Profesjonalny, uprzejmy,... Asia i Adrian Dj godny polecenia (1) Pan Przemek od pierszego spotkania nastawił mnie pozytywnie do swojej osoby... Magda&Carsten Super Zabawa!! (1) Pan Przemek świetnie poprowadził zabawę na Naszym Ślubie! Podobało się nam od... Natalia i Adam Dj na medal (1) Niedawno pan Przemek prowadził moją 18-tkę. Razem uzgodniliśmy jej przebieg,... Adam Jak najbardziej polecam:))) (1) Cóż dużo pisać.... z czystym sumieniem mogę polecić Pana Przemka. Muzyka... AJ Szczęśliwi ! (1) Mogę tylko napisać że wszystko się udało znakomicie. Powitanie oraz impreza... Łukasz Kozakowski polecamy 100% (1) witamy, zabawe poslubna prowadzil DJ pan Przemek Kostuch. Bardzo udana... mateusz&daria Zdecydowanie polecamy (1) Korzystaliśmy z usług DJ'a 17.08.2013r. Od początku, gdy znaleźliśmy... Kamila i Dawid Iwszystko gra (1) ogólne zadowolenie dla gości pierwszy kontakt to był z DJ i bardzo chwalili... Marcin Marta MK - opinia (1) Życzę Panu DJowi pomyślności, jednak nie mogę wystawić wyższych ocen. Pan... MK