DJ !!!!!!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy 800 zł (po negocjacjach) dla DJ'a to dużo?
Wesele od 18-tej do 2 w nocy.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DJ !!!!!!!!

Sądzę że normalna cena, ja za swojego dj również od 18 do 2 w nocy płacę 700zl

Tak mało?????A chociaż dobrze gra?U mnie zagra mój kolega i jego jestem pewna,bo byłam na imprezach które kręcił.Facet ma talent.

A moze jekieś namiary na kolegę DJa?? i może jakieś konkrety> Dzięki - pozdrawiam.

Witam !

Mili Państwo Jestem DJ-em od 12 lat, jeżeli potrzebujecie dobrego i profesjonalnego DJ-ja, który poprowadzi wasze wesele nowocześnie lub tradycyjnie od uroczystego wprowadzenia Młodej Pary do sali bankietowej przy dźwiękach Marsza Mendelssohna, poprzez powitanie, toasty weselne, pierwszy taniec i oczepiny z ciekawymi konkursami. Gram muzykę trzech pokoleń, od szalonych lat 60-tych przez "wiecznie zielone" utwory z lat 70 i 80-tych, muzykę weselną i biesiadną, do najnowszych rytmów lansowanych przez stacje radiowe. Prowadząc imprezę weselną, pełnię również rolę wodzireja. Postaram się zrealizować każdy, nawet nietypowy pomysł na uatrakcyjnienie tego jedynego dnia w Waszym życiu.

Pozdrawiam !!!

My płaciliśmy 0d 18.00 do 5.00 1000 + 200 za dodatkowe efekty.
Wliczona była 100% satysfakcja klienta :-)

a jakiego miesliście dj'a?
Bo my jutro mamy wstępne spotkanie i też nastawiamy się na ok. 1000 zl. nie wiemy do jakiej kwoty mozemy się zgodzić.
Ten dj to profesjonalista w kazdym calu:-) ale mimo wszystko chcemy byc zorientowanymi w cenach.
Pozdr.

Jakiego? Dobrego! :-)
A tak poważnie to nie będę podawał jego namiarów na forum. (only prv)
Ma na imię Robert, ale to nie ten Robert, który się tu często przewija i reklamuje (tfuuuuu).
Cena 1000 jest ok. Powiem Ci, że gdyby ten co u nas chciał 1500 to też zapłacilibyśmy - wart jest tego!
Jeśli ten DJ z którym się dogadujesz to nie ten o którym mówię, to może warto odwiedzić Roberta...

pozdrawiam

witam!

Czy ja moglabym prosic na priv o jakies namiary na tego super dj'a? Bede bardzo wdzieczna za kontakt. z gory dziekuje,
Elajza

0-504-062-976

To pytanie oczywiście do Zijo:-)

My mamy wspaniałego DJ. tylko za 2500 zł za Impreske. Hej,
Efekt murowany płatne po tańcach nad ranem.

My wynegocjowaliśmy DJ-a za 700 zł i będzie u nas grał od 18.00 do 3.00.

D.J. oczywiscie nie gra tylko puszcza, wiec dla jednego człowieka tyle kasy to absurd. To zespół 3-4 osobowy bierze troche wiecej. tak malo godzin i tyle kasy za stanie lub siedzenie przy przycisku - PLAY.

Chyba jeszcze nie widziałaś dobrego DJ weselnego.
Ten, który był u nas bije na łeb nie jedną orkiestrę, a do tego po północy nie jest pijany, nie fałszuje i nie robi sobie przerw 40 minutowych...
Jeśli wolisz orkiestrę to policz sobie jeszcze, że musisz w lokalu zapłacić za 4 dodatkowe osoby... Chyba nie powiesz im, że maja jeść kanapki? ( a może powiesz..., ale wtedy to nie chciałbym być na takim weselu)

Jak widać wśród forumowiczów wciąż jeszcze krąży wizerunek DJ ze smażalni ryb w Krynicy Morskiej (patrz DJ Siekiera i jemu podobni).

Dzisiejszy DJ "weselny" wyspecjalizował się mocno, jego poziom usług jest naprawdę wysoki, a cena i oferowane atrakcje są o wiele bardziej interesujące niż orkiestry.

Niedowiarkom proponuję oglądać filmy z wesel prowadzonych przez DJ (nie tych ze smażalni :-)) i wtedy się wypowiadać czy lepiej DJ czy orkiestrę.

pozdrawiam

Popieram!! Tylko DJ!!!
Orkiestra robi zwykle zbyt duzo przerw...i zazwyczaj slania sie juz nad ranem ;-))