Tyle szkół w trójmieście, jest w czym wybierać, jednak ja wybrałam właśnie tę szkołę - z paru względów. Na naprawdę duży plus działają świetne i bardzo ładne sale oraz dogodne położenie szkoły (odrazu przy skmce i bardzo blisko przystanków tramwajowych. Chciałoby się napisać, że wszystkie drogi prowadzą do La Pasion!) Kolejnymi plusami dla szkoły, są instruktorki z wielką wiedzą, umiejętnościami, niesamowitą pasja, którą zarażają oraz z indywidualnym podejściem do każdej uczennicy!!!Atmosfera w porównaniu do innych szkół jest naprawdę super, jestem w końcu szczęśliwa, że na zajęciach - można powiedzieć - odpoczywam psychicznie (pomimo wysiłku fizycznego wkładanego w naukę). W takiej atmosferze można się odprężyć i o wiele więcej przez to nauczyć w porównaniu do niektórych innych szkół w trójmieście, gdzie panuje dziwna, jakby stresująca (?) atmosfera... Polecam szkołę każdej osobie, która zarówno chciała by zacząć swoją przygodę z tańcem, jak i każdej która chciała by się nauczyć jeszcze więcej niż umie - naprawdę warto!!!:)