Studio Tańca La Pasion

Kursy tańca

Gdańsk, Pilotów 3/50 (Zaspa)

Jedno z najlepszych miejsc w 3miescie (1) Miałam okazję uczęszczać do różnych szkół zarówno w gdańsku jak i Gdyni i... Marika Wieczór Panieński (1) Dla swojej przyjaciółki i jej gości, na wieczór panieński zorganizowałam... Ania-M.A Ile można czekać? (1) Zapisałam się na kurs i od blisko 2 miesięcy czekam, bo właściciele szkoły... Ewa
od kilku lat mój drugi dom (1) szkoła ma dosyć szeroką ofertę technik tanecznych - od flamenco przez taniec... me polecam:) (1) Polecam zajęcia taneczne w szkole la pasion. Uczęszczam na zajęcia baletu... mmm Ewa Magryta - opinia (2) Uczęszczałam na taniec brzucha do Faridy, zajęcia prowadzone... Ewa Magryta POLECAM! (1) Na zajęcia uczęszczam od października i coś czuję, że zostanę na dłuuuugo:)... Aga Czapiewska ŚWIETNA SZKOŁA!! (1) Na zajęcia uczęszczam od października i coś czuję, że zostanę na dłuuuugo:)... Aga Czapiewska Szkoła Tańca La Pasión (1) Bardzo miła i sympatyczna Nauczycielka doskonałe warunki mam na myśli sale np... Beata Kuźmińska warto zacząć tańczyć w la pasion (1) Od roku jestem kursantką w tej szkole, mam przyjemność tańczenia tańca... Aneta M. Kilka lat ze szkołą La Pasion (1) Uczęszczam do tej szkoły od kilku lat. Na pierwszy plan wysuwa się bardzo... Kaszka Super szkoła! (1) Bardzo fajna szkoła! Chodzę już trzeci rok na zajęcia i jestem b.zadowolona!... tańcząca flamenco dla wybranych (1) cóż, open - znaczy otwarty, więc można spotkać się i z tymi co tańczą 10 lat,... fascynatka Nie polecam (2) Niestety, nie mogę się wypowiedzieć pozytywnie o moich doświadczeniach w tej... Katarzyna La pasion (1) jestem uczestniczką zajęć już 3 rok. polecam !!! Anna Amal - opinia (1) Najlepsza szkoła tańca z jaką miałam dotąd do czynienia. Sale dobrze... Amal Polecam szkołę z całego serca! (1) Opierając się na swoim 4-letnim doświadczeniu, dot. uczestnictwa w zajęciach... Moneal polecam :-) (1) Już drugi rok tańczę flamenco w tej szkole i bardzo jestem zadowolona. Ceny... Aga Sweet Taniec brzucha - super :) (1) Nie wiem jak w grupach baletowych i flamenco (które zwyczajnie mnie nie... Maja Ida - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Rzeczywiście kilka razy nie udało się utworzyć... Ida