Studio Tańca La Pasion

Kursy tańca

Gdańsk, Pilotów 3/50 (Zaspa)

bardzo fajne miejsce (2) na zajęcia uczęszczam od paru miesięcy i bardzo sobie chwalę. Położenie... aaa Bardzo ładnie, przyjemnie i sympatycznie :-) (1) Bardzo ładna szkoła, w której panuje bardzo sympatyczna atmosfera :) Już... A. La Pasion (1) Klub jest godny polecenia, uczęszczam na zajęcia od jakiegoś czasu i jestem... Ja
Laski (1) Jest tam dużo ładnych i miłych niewiast stanu wolnego ? Facet DLA WSZYSTKICH, DLA KTÓRYCH TANIEC JEST PRAWDZIWA PASJĄ!!! (1) Tyle szkół w trójmieście, jest w czym wybierać, jednak ja wybrałam właśnie tę... Szklanka wody Polecam ! (1) Sprawdziłam wiele ofert, uczyłam się w wielu miejscach, ale takiej pozytywnej... Wymagająca:) kalinka - opinia (1) Polecam wszystkim :) Super miejsce - różne opcje dojazdu, różnorodne formy... kalinka wielki pozytyw (1) Od rozpoczęcia swojej przygody z tańcem miałam okazję uczestniczyć w... Madziunia Dobra szkoła (1) Wyposażona w sale z lustrami i sztanię, do dyspozycji kursantek także baniak... Baśka polecam! (1) Chodziłam do tej szkoły przed zmianami, w trakcie zmian i teraz - po... Tancereczka najlepsza szkola tanca w Trójmiescie! (1) Naprawde swietna szkola! Wygodnie polozona, estetyczna, przemila atmosfera,... peppa Super!!! Polecam. (1) Bardzo ładna szkoła, w której panuje przesympatyczna atmosfera!:) Różnorodna... urocza Fajna szkoła, super atmosfera (1) Nowe miejsce wygląda super, duża przestrzeń i łatwy dojazd. Atmosfera jest... czekolada Odradzam! (1) Miejsce beznadziejne! Warunki również, a poziom nauki daje wiele do życzenia.... w