DO FOTONA
Foton nie obraż się ale wydaje mi się że nie bardzo orientujesz się na czym polega zrobienie dobrego zdjęcia. Jeżeli piszesz że mając obiektyw za 54tys zrobisz lepsze zdjęcia niż ktokolwiek inny to powiem Ci że już widać fotograf z Ciebie kiepski. Opinia Twoja jest błędna mylisz się bo tak naprawdę nie cena obiektywu tylko OKO FOTOGRAFA jest najważniejsze. mam kilka nikonów i uwież żaden z nich z obiektywem nie kosztował tyle co używany przez Ciebie obiektyw a jakoś zadowolonych klientów od których słyszę ochy i achy mi nie brakuje.
DOBRA RADA:
Jeżeli próbujesz zyskać klientów to naprawdę niska cena to nie atut. moi klienci nie płacą mało ale wiesz co ,gdy odbierają obrobione zdjęcia to wiedzą na co wydali pieniądze. mam własne studio i laboratorium obróbka zdjęć nie kosztuje mnie prawie wcale..... najdroższe w tym wszystkim jest oko fotografa.
pozdrawiam i życzę powodzenia
DOBRA RADA:
Jeżeli próbujesz zyskać klientów to naprawdę niska cena to nie atut. moi klienci nie płacą mało ale wiesz co ,gdy odbierają obrobione zdjęcia to wiedzą na co wydali pieniądze. mam własne studio i laboratorium obróbka zdjęć nie kosztuje mnie prawie wcale..... najdroższe w tym wszystkim jest oko fotografa.
pozdrawiam i życzę powodzenia