Re: DO Slonko
Eh, dziewczyny, myślę, że nikogo nie zjemy, bo nie jadamy ludzi......tylko przypuszczam, że beate , riję i inne dziewczyny, troche drażnią głupie prowokacje, wymysły i bzdurne komentarze. Pamietajmy rówież, że różne sa dni, Ty masz lepszy, ja mam gorszy.....a ponadto kobiety sa zmienne....
Nie zabieram często głosu, bo nie widze potrzeby, odzywam się czasami, kiedy widze, że warto, albo po prostu trafia mnie jak widze jakietgoś bzdeta......ale gdybym sie miała przejmowac co inni o mnie powiedza, to pewnie nie odwiedzałabym tego forum tak często jak ja to robię, a jestem tu całymi dniami - tak jak jestem w pracy......
Dziewczyny czasami warto się oderwać od przygotowń i pogadac na inny temat niz kolor sukni, wystój koscioła, czy rodzaj samochodu - te tematy sa strasznie oklepane, co 2-3 wątek to praktycznie to samo. A po drugie nie zxapominajmy, czasami pary nie sta, aby wynajć limuzynę, czy robić weselicho na 100 osób, czasami wystarczy pogadac i wyrazić się na różne tematy......już kilka loginów znam...może nie osobiście, ale juz wiadomo jakie laski są ....bo prakrtycznie każda, która planuje slub prędzej, czy później trafia na to forum, ale jak widzę wypowiedź laski, która mówi, że po 6 latach jej facet okazuje się gejem, to mi ręcę opadają, to jest prowokacja jak jasna cholera - tylko autor ma największą bekę.
A nami się nie przejmujcie czasami jesteśmy kochane, czasami złosliwe....takie sa kobiety.
pozdrawiam Was Dziewczyny
0
0