Moje dziecko jest w "Bajkowej Krainie" przy Dębogórskiej.Bardzo fajne przedszkole,widać,że Panie które tam pracujące kochają dzieci,bardzo fajnie urządzone,przytulnie,moje dziecko czuje się w nim jak w domu i nie chce z niego wychodzić.Trochę zareklamuję,gdyż szukaliśmy z mężem dłuższy czas jakiegos przedszkola dla naszego dziecka i to najbardziej nam odpowiadało.Jest tam także plac zabaw bardzo bogoto wyposażony w różne domki,ślizgawki,trampoliny,piaskownice itp.Codziennie odbywają sie spacery.Bardzo dużo zabaw edukacyjnych,teatrzyków,imprez przygotowanych dla rodziców.Kontakt opiekun-rodzic też super.Nie mam nic do zarzucenia.Monitoring wszystkich sal to dodatkowy atut( w razie czego można zawsze zobaczyć co dziecko robiło w przedszkolu).Moje dziecko jest przeszczęśliwe i nie zamieniłabym tego przedszkola na żadne inne.Jesteśmy bardzo wymagający jeśli chodzi o bezpieczeństwo jak i wychowanie naszego malucha.Polecam wszystkim rodzicom,którzy mają jakiekolwiek obawy o pozostawienie swoich pociech w opiece w innych przedszkolach. przedszkole posiada swoją stronę internetową,gdzie zamieszczane są zdjęcia ze wszystkich najważniejszych wydażeniach.
http://www.moja-bajkowakraina.pl