DOBRY DJ na wesele

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Planujemy wesle za 2 lata i slyszelismy duzo opinii o DJ Krzysiu.Dostalismy namiary na DJ Kleszczysnki i Szymanowicz oraz Mixer. Pomozcie, wiecie cos...?? Z gory dzieki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: DOBRY DJ na wesele

DJ LUKAS - polecam podaj e-mail to prześlę namiary
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

dj GUCIO zarąbisty, polecam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

http://www.djgdansk.com.pl zapraszam Rafał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

djkonradpl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Maciej Józefowicz oczywiście :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

U nas byl Dj Zadurek mega sympatyczny czlowiek robi to z wielka pasja byla na wesele gdzie gral Krzysztof Kleszczynski tez fajnie prowadzil wesele jednak nie zamienilabym naszego wyboru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

DJ Irek mega zarabiasty gość, dużo pomaga, doradza. Sprzęt na najwyższym poziomie. Jeśli chcesz podam Ci namiary
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

jaki koszt jeżeli mogę zapytać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Brygadę S ale to wodzirej + DJ. Nietuzinkowe prowadzenie imprezy. Jak wesele za 2 lata, to pewnie jeszcze termin mają wolny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

DJ CRAZY - Tomasz Kołodziejski - 507-942-129 posiada profesjonalny sprzęt, ciężki dym, panele ledowe, potrafi utrzymać 100% frekwencji na parkiecie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Temat wałkowany pięć tysięcy razy. Ktoś nowy zakłada wątek i zaraz wszyscy Dj robią sobie autoreklamę ;) Wejdź na ranking dj na trojmiasto.pl, spotkaj się z kilkoma, obejrzyj kawałek filmu, to chyba najlepsze rozwiązanie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam sie z przedmówcą, który pisał o autoreklamach-nikt po własnym weselu nie przegląda forum o DJ -po co??? Po to jest katalog z ocenami,żeby wybrać kilku (albo jednego) na spotkanie:) pozdr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A właśnie że niektórzy odwiedzają forum po swoim weselu, np ja i chcę całego serca polecić dj Marcina M - jest wart każdych pieniędzy, a swoim zaangażowaniem sprawia że wszyscy zaczęliśmy go w pewnym momencie traktować jak jednego z weselników :) Jego wpis z wczoraj - to o naszym weselu :D https://www.facebook.com/WodzirejMarcin/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

nie do końca bo ja wesele miałam w czerwcu ale czasami zaglądam na forum i polecam tych usługodawców z których jestem zadowolona bo może się to komuś przydać

Polecam: DJ Gucio, DJNATWOJEWESELE.pl, Maciej z radia eska też super prowadzi i ewentualnie grzechu godzina. A DJ kleszczynski jest jak dla mnie przereklamowany. Powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dj Krzysztof Szymanowicz zdecydowanie! To nie jest jeden z tych wielu tzw "VJ - Virtual Dj". albo "LJ - LaptopJay", za których gra program komputerowy, bo w razie awarii komputera już po weselu, a Krzysiek ma też płyty i odtwarzacze, więc w razie draki zawsze da sobie radę. Sam jestem Dj/em, lecz klubowym i śmiało polecam Krzyśka, bo choć to zupełnie nie moje klimaty osobiście byłem z żoną na jednym weselu i sam na jednej imprezie integracyjnej w jego wykonaniu. Była petarda! Z tego, co mi wiadomo Dj Krzysiek nie bierze każdej imprezy jak leci, więc sprawa nie jest łatwa, ale spróbować zawsze warto. Ewentualnie Dj Crazy też całkiem daje radę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jeśli macie Państwo jakieś namiary na Dj Krzysztofa Szymanowicz to będę ogromnie wdzięczny za przesłanie ich na Ryszardm-1962@wp, bo tak się składa, że pilnie szukam tego dja na wesele córki w grudniu, a nie mogę się doszukać kontaktu. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Chcesz dzwonić do samego siebie ? Daj spokój. 2xRysiek 1xRafał 1xKrzysztof D. DJ Szymanowicz ma wiele masek, ale pod każdą ten sam człowiek, z tym samym nr IP. Nie grasz z laptopa ale nie są ci obce komputery ;).
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dj crazy tomasz kolodziejski taki grubszy gosc oszust kretacz uwazajcie!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: dobry dj na wesele

Dlaczego oszust?

Bzdety Konkurencja pisze... To jest G.... nie forum odświeżane non stop przez konkurencje Tomka, chcesz Dj-a ?? idź posłuchaj spotkaj się porozmawiaj i nie trać czasu na tym forum. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Co do Tomka to stek bzdur napisany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

DJ Maciej Wilkanowski - najlepszy! http://www.djmw.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dla mnie idealnym wyborem okazał się Adam Krajewski z AKMusic. Grał szeroki przekrój różnych gatunków muzycznych, wszyscy dobrze się bawili, wplatał w zabawę także swoje świetne kawałki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam dj limahl krzysztof siergiejczyk

Ja również polecam pana Adama Krajewskiego świetna zabawa z nim gwarantowana

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...