DOKI kebab & burger

Kebaby Burgery

Gdańsk, ks. Jerzego Popiełuszki 22

Arek - ocena (1) Wygląd samego kebaba na plus ilość mięsa śladowa - od połowy tylko kapusta... Arek Ja - ocena (2) Niczym nie porwali kebs jak kebs i tortilla ,zbyt jej dużo, są dużo lepsze w... Ja Beata - ocena (1) To była bajka, rewelacyjny smak, Burger rozpływa się w ustach. Frytki,... Beata
Piotr - ocena (1) Fajne klimatyczne miejsce. Obsługa wyluzowana i miła. Kebab bardzo dobry a... Piotr Stefan - ocena (1) Najlepszy super ser Stefan Martyna - ocena (1) Byłam kilka dni temu i bardzo pozytywnie się zaskoczyłam. Super miejscówka na... Martyna ankak - ocena (1) Pyszne mięso, dobre pieczywo, dużo warzyw ( grillowane i chrupkie surowe) i... ankak Szymi - ocena (1) Najlepszy kebab jaki jadłem w życiu. Na pewno tu wrócę! Szymi Paweł Kozikowski - ocena (1) Najlepszy kebab w mieście. Soczyste mięso, super buła, zbalansowane sosy i... Paweł Kozikowski Dario Wawa - ocena (1) Kebaby pychota - najlepsze w 3Miescie , mila obsluga a miejscowka zajebista,... Dario Wawa Zibi - ocena (1) Jeśli szukasz prawdziwej uczty dla podniebienia, koniecznie musisz spróbować... Zibi Kamperowicz - ocena (1) Smash Burgery to prawdziwa uczta dla podniebienia. Od wyjątkowego smaku... Kamperowicz Angelika - ocena (1) Najlepsze jakościowo mięso w trójmieście, sosy własnej receptury, świeże... Angelika Hubert - ocena (1) Prawdziwe smashe nie tam żadne podrabiańce! Hubert Pasjonat - ocena (1) Najlepszy kebab w Gdańsku Pasjonat