DOM POL...............parodia firmy
Sprawa ma sie tak około roku temu ta wlasnie firma zakladała mi drzwi i okna i wtedy sam zwracałem uwage ze musi byc prowadnica w drzwiach harmonijkowych na co robotnik z tej firmy powiedział ze nie bo sie bede zle otwierac, 3 tygodnie temu moja matka zadzwoniła tam i szef wpierw zwodził ją a potem oskarzył moją mamę o klamstwo i był przy tym bardzo ordynarny i niewychowany, dodam ze ja sam mowiłem o tej prowadnicy i wiem ze ich jest wina, ale postarwa szefa to powiedzmy jeszcze nic, sam zadzwoniłem wczoraj to usłyszałem jak jakis z pracownikow a moze szef...... przekrzykiwał tymi słowy pana ktory ze mna rozmawiał przez telefon......." A niech wypier*****, będą mi Ku*** du** zawracac Chu** Pier******, mysle ze sama tresc tej wypowiedzi mowi wszystko o tej firmie i ich profesjonalnosci, dodam ze w tej firmie zostawiłem ponad 5 TYS.
Podam dokladny adres abyscie uwazali na nich , po prostu przestrzegam was przed tymi prostakami i chamami, a myslałem ze teraz firmy walcza o klienta no coż myliłem sie...:(
DOM-POL
Artur Bednarski
Gdansk ul. Torunska 10 tel/ fax 301 49 08
Podam dokladny adres abyscie uwazali na nich , po prostu przestrzegam was przed tymi prostakami i chamami, a myslałem ze teraz firmy walcza o klienta no coż myliłem sie...:(
DOM-POL
Artur Bednarski
Gdansk ul. Torunska 10 tel/ fax 301 49 08