DOM POL...............parodia firmy

Sprawa ma sie tak około roku temu ta wlasnie firma zakladała mi drzwi i okna i wtedy sam zwracałem uwage ze musi byc prowadnica w drzwiach harmonijkowych na co robotnik z tej firmy powiedział ze nie bo sie bede zle otwierac, 3 tygodnie temu moja matka zadzwoniła tam i szef wpierw zwodził ją a potem oskarzył moją mamę o klamstwo i był przy tym bardzo ordynarny i niewychowany, dodam ze ja sam mowiłem o tej prowadnicy i wiem ze ich jest wina, ale postarwa szefa to powiedzmy jeszcze nic, sam zadzwoniłem wczoraj to usłyszałem jak jakis z pracownikow a moze szef...... przekrzykiwał tymi słowy pana ktory ze mna rozmawiał przez telefon......." A niech wypier*****, będą mi Ku*** du** zawracac Chu** Pier******, mysle ze sama tresc tej wypowiedzi mowi wszystko o tej firmie i ich profesjonalnosci, dodam ze w tej firmie zostawiłem ponad 5 TYS.

Podam dokladny adres abyscie uwazali na nich , po prostu przestrzegam was przed tymi prostakami i chamami, a myslałem ze teraz firmy walcza o klienta no coż myliłem sie...:(

DOM-POL
Artur Bednarski

Gdansk ul. Torunska 10 tel/ fax 301 49 08
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DOM POL...............parodia firmy

Raz także o mały włos nie korzystałam z ich usług ale koleżanka wlasnie opowiedziała mi podobną historie o nich jak ty, wiec moge tylko współczuć.

Pozdrawiam Ewa Kaliszczak

Widze ze nie jestem sam jakies 4 lata temu spotkałem sie z tą firmą tak ich szef zachwalał tą ich firme i był miły do momentu gdy nie zobaczył pieniedzy przeszło 12 tys zł( wymiana drzwi i okien w domu 2 poziomowym), po około miesiacu zobaczyłem usterki wiec kulturalnie dzwonie i sytuacja była dokladnie taka sama jak z pana mamą, wpierw pare tygodni zwodzenia a jak wkoncu udało mi sie spotkać szefa ten powiedział iż to już nie jego sprawa, az mi łzy naszły do oczu bo zapozyczyłem sie na ten remont.... eh , musiałem brac inna firme i placic im za poprawki gdyz szef DOM-STOLu pogonił mnie prawie szczując psami........ jestem starym człowiekiem wiele widziałem, ale tego jak ten człowiek mnie potraktował nigdy nie zapomne:-(

Z powazaniem
Jan Kołątaj

Słyszałam o nich i tez nienazbyt dobrze, ponoc banda pijakow, ale ja tylko tak słyszałam...

Hehe to ta filma jeszcze działa ? Ojciec mowił mi jakis 4 lata temu ze juz zbankrutowali chyba bo w ich oknach wyktryto trujący srodek jakis....

Inne tematy z forum

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Białe tango (258 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...