DORADO TO OSZUSCI!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny jesli nie chcecie zostac oszukane tak jak zostalismy my to lepiej omijajcie ta firme szerokim łukiem. Jesli juz koniecznie chcecie cos tam kupic - zadajcie potwierdzen na pismie!!! Nie wierzcie w zapewnienia i usmiechy pracujacych tam pan.
My zamowilismy podziekowania slubne. Umowilismy sie, ze tresc doslemy mailem, poniewaz zaprezentowana tresc nam nie odpowiadala. Dzwonilam, upewnialam sie czy mail doszedl czy tresc bedzie nasza. Pani goraco zapewniala, ze tak. W dniu odbioru moj maz dokonywal transakcji. Gdy zobaczyl podziekowania zrobil wielkie oczy poniewaz tresc byla z u p e l n i e inna od naszej. Pomyslal, ze w oststanij chwili postanowilam cos zmienic i tylko dla tego odebral te nieszczesne podziekowania. W domu ja rowniez zrobilam wielkie oczy. Gdy maz poszedl z reklamacja zostal odprawiony z kwitkiem - panie wyparly sie, ze mielismy przeslac tresc mailem.
Mamy teraz 25 zaproszen za ktore zaplacilismy 200 zł!!! i mozemy wyrzucic je do smieci. Poniewaz panie umiescily w nich tresc:
"Bylo nam bardzo milo spotkac sie z Panstwem..." - niestety u nas na slubie i weselu nie bylo OBCYCH OSOB. Byla rodzina do ktorej nie zwracamy sie na: pan/pani.

Pierwszy raz spotkam sie z takim chamstwem i brakiem kompetencji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DORADO TO OSZUSCI!!!

> Pierwszy raz spotkam sie z takim chamstwem i brakiem
I nie tylko ty, ja miałam inne doświadczenia z nimi.
Ładne oczy masz komu je dasz ?

no no

A czy ktos ma jakies doswiadczenie z dekoracjami na sali, czy w kosciele, ktore robi ta firma? Jagusia