DR TEL SERWIS GSM

Telefon po zalaniu słoną wodą oddałem 10.03.2016. Telefon wtedy nie miał praktycznie żadnych śladów użytkowania, ewentualnie małe ryski, używany był 3 miesiące, uległ po prostu zamoczeniu. Firma DR TEL miała podjąć się próby naprawienia telefonu za opłatą 30 zł. Informację miałem otrzymać w ciągu kilku dni. Efekt końcowy był taki, że dopiero po około trzech tygodniach dostałem informację, że telefon jest do odbioru, ale nie udało się go naprawić. Na miejscu pracownik dał mi telefon i zażyczył sobie 30 zł za próbę naprawienia telefonu, jednak gdy dał mi telefon do ręki zobaczyłem, że wyświetlacz ewidentnie jest połamany. Pracownik zaczął udawać, że nie ma o niczym pojęcia, ale faktycznie wyświetlacz uległ uszkodzeniu. Gdybym nie zobaczył uszkodzenia w telefonie to nawet by mnie nikt o tym nie poinformował. Skontaktował mnie z właścicielem, który zobowiązał się do wymiany wyświetlacza w telefonie. Ta nieszczęsna wymiana trwała ponad 4 miesiące, a i tak nie została wykonana. W tym czasie wykonałem kilkanaście telefonów do tej firmy, zawsze mówili, że nie ma takiego koloru w hurtowni. Na koniec właściciel powiedział, że po rozmowie z radcą prawnym nie naprawi telefonu. ODRADZAM!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

SZANOWNY PANIE BARTOSZU.

Przykro mi że nie udało się panu wspomnieć o fakcie że żądał pan od naszej firmy rekompensaty w wysokości 200 zł za to że telefon był po zalaniu w słonej wodzie i był tak skorodowany że w monencie rozkładania telefonu praktycznie elementy rozpadały się w rękach. Gdy odmówiliśmy wypłacenia rekompensaty za części które uległy uszkodzeniu ale i tak były niesprawne w wyniku kompieli to postanowił naszą firmę na forum oczernić i zrobić z siebie zrobić ofiarę.

Nie jesteśmy idealni lecz każda opinia pozwala nam na poprawę jakości usług i dążyć do coraz lepszej obsługi klienta.

Re: Odpowiedź obiektu

https://zapodaj.net/6e79253d05e5e.jpg.html Zdjęcie wyświetlacza, po waszej naprawie, który był cały.