Naprawa (1) Bardzo dobry Salon,oddawałem tam juz kilka razy swoje telefony i bylem bardzo... Adam Wymiana wyświetlacza (1) Witam, wymieniałam zbity wyświetlacz w swoim telefonie, z czego jestem bardzo... Daria Super Serwis! (1) Oddawałem do naprawy iphone 7 po zalaniu, który nie dawał znaku życia. Po... Sebastian
Polecam (1) Witam , naprawiłam swojego iPhone 6 wymieniłam LCD szybko i na miejscu .... Sylwia odradzam (1) bardzo długi czas oczekiwania na diagnozę, bardzo długi czas oczekiwania na... magdalena Polecam (3) Nowy Black Berry Q10. Dead on arrival. Nieudolna naprawa przez serwis... Witold DR TEL SERWIS GSM (3) Telefon po zalaniu słoną wodą oddałem 10.03.2016. Telefon wtedy nie miał... Bartosz Leman Zawsze do nich wracam - Polecam (2) Korzystam z usług Dr Tel od kilku lat i zawsze byłem zadowolony. W kwestii... Łukasz Nie polecam (1) Nie polecam tego sklepu, zarówno sprzedawca jak i własciciel nakierowani na... Paweł Obsługa klienta poniżej krytyki (2) Oddałam telefon do naprawy, najpierw oddano mi go niby naprawiony, ale... AN samsung s5 imei (1) serwis ok tylko cena lopi Polecam :) (1) Witam Polecam z całego serducha ten serwis , profesjonalnie podchodzą do... Kate Wiedza i szybkość!!! (1) Padł mi telefon (Alcatel) z mojej winy.zawozłem do naprawy i jestem zdziwiony... włodek naprawa tablet (1) Witam, usługa naprawy mojego tableta przebiegła bardzo szybko i... Michał Klasyczny przykład niekompetencji (1) Wydawać by się mogło, że wymiana mikrofonu to dla doświadczonego serwisanta... Kasia polecam (1) mój samsung galaxy wyłączył się i nie chciał się włączyć. w dwóch serwisach... mariusz Naprawa (1) Jakiś czas temu próbowałem na własną rękę zmienić coś w swoim telefonie ale... Marek tablet (1) nikt w 3miescie nie chciał się podjąć naprawy tabletu, a tu zrobiony w ciagu... krzysiek Simlock (1) rozmowa telefoniczna.. ile za simlock z 5530?- 80zł przychodzie pytam a oni... JA klient (1) do pupy nie potrafia normalnie zrobic telefonu,biorą kase za nie zrobiony... ....