DWUKROTNIE AWIZOWANA niedostarczona przesyłka ANI AWIZO (!!!) plus awizo z datą wsteczną pozostawione w skrzynce...

Skandal, firma która ma dostarczyć pismo z sądu nie wyjaśnia jakim cudem nie dostarczyła tylko awizowała dwa razy chociaż awiza nie pozostawiła... Z kolejną przesyłką inny numer = awizo pozostawione w skrzynce z datą 3 dni wstecz od wystawienia, dostarczający nie zadzwonił tylko wrzucił kwit, a przesyłka do odbioru kilka km od miejsca zamieszkania. Totalny nieprofesjonalizm. Codziennie oprózniam skrzynkę, bo mam prenumeratę codzienną. InPost poza paczkomatami zawiódł mnie na całej linii. Czytałam o problemach z dostarczaniem/odbieraniem przesyłek, nie chciało mi się wierzyć, ze tak można spaprać robotę, aż się sama nie przekonałam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DWUKROTNIE AWIZOWANA niedostarczona przesyłka ANI AWIZO (!!!) plus awizo z datą wsteczną pozostawione w skrzynce...

mampodobną sytuację --- pismo sądowe -- zaginęło awizo dwukrotnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: DWUKROTNIE AWIZOWANA niedostarczona przesyłka ANI AWIZO (!!!) plus awizo z datą wsteczną pozostawione w skrzynce...

Mam identyczną sytuację.Skandal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem poszkodowany przez firmę INPOST z powodu DWUKROTNEGO niedostarczenia przesyłki sądowej - brak awizo, powtórnego awizo a tak w ogóle brak próby dostarczenia, żona nie pracuje i jest w domu z dzieckiem, - przez co moja apelacja została oddalona. Prosze osoby również poszkodowane o kontakt w celu założenia pozwu zbiorowego przeciwko tej firmie o odszkodowanie, poniosłem przez to straty i nie odpuszczę.
kontakt gmarcin@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0