Inpost najgorsza firma (3) Multum interwencji i skladanych reklamacji,paczka niby odebrana gdzie tak na... Agusi@ Jak najdalej od InPostu! (1) Bezczelność i arogancja pracowników InPostu (tak kuriera, jak i pani z... docent585 NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA W PL. (2) Dla mnie najgorsza firma w polsce ma w dupie klientów kurier obsługujący... Mariusz Ruth
TRAGEDIA NIGDY WIĘCEJ INPOST - nie polecam (2) Paczka została przekierowana - okazało się że pod adresem który SAM INPOST MI... Była Klientka paczka tam i z powrotem (1) Status mojej przesyłki poniżej. Śmieszna sytuacja, wystarczyłby kontakt do... Przemo przesyłka (2) Przesyłka zaginęła awizo niby było ale go nie dostałam,dostałam powtórne... Gosia Nervosol (1) Można stwierdzić krótko -dobrze,że są inne firmy kurierskie. Ci którzy... Norvosol dramat (1) Paczki popękane, połamane i zalane... dramat H Kurier o numerze telefonu 508244819 zniszczona przesylka (1) Kurier nie potrafi dowieść przesyłki cało nie wiem czy nią rzucał bo karton... Marcin Tragedia (1) Tak jak wyżej. Ich "kurier" nawet obok prawdziwego kuriera nie stał. Mahyn koszmar (1) In Post w Gdyni(Al.Zwyciestwa ) zamówienie ,natomiast zmienili na Trakt sw... Mariola Są plusy i także minusy (1) Powiem tak ja jestem zadowolona, szybko się paczuszka jest u mnie. Ale jedno... Mała tragedia (1) Właśnie odebrałem komputer. Popękana obudowa, pokrzywiony stelaż komputera,... zen. dziadostwo (1) Oczekuję przesyłki rano sms z info że przesyłka jest w dostarczeniu u kuriera... mężczyzna żenada (1) tragednia 18 12 paczka miala zostac odebrana dzis mamy 21 12 i nic skladam... bartek Bałagan (1) Korzystałam z paczkomatu wiele razy i byłam zadowolona do wczoraj. Otrzymałam... Monika Klintka (1) Dostałam informację,że paczka do odbioru w paczkomacie,gdy pojechałam w ciągu... Dorota Najgorsze usługi kurierskie!!!!! (1) Przedwczoraj dostałam wiadomość, że paczka jest do odbioru w danym punkcie... Wiktoria Obecna praca tej firmy śmiechu warta (1) 2 paczki są od tygodnia w Gdańsku i nie mogą dotrzeć, ani do paczkomatu ani... leo Kasia (1) Paczka przez kogoś nieudolność zamiast do Pruszcza Gdańskiego trafiła do... Katarzyna