TRAGEDIA NIGDY WIĘCEJ INPOST - nie polecam

Paczka została przekierowana - okazało się że pod adresem który SAM INPOST MI WYŚWIETLIŁ nie mieści się już paczkomat więc musiałam przekierować na inny paczkomat wisząc na infolinii gdzie pracuje kompletna idiotka niczego nie wiedząca. Finałem tego właśnie dostałam rachunek za telefon 50zł WIĘCEJ bo musiałam zapłacić za wiszenie na infolinii gdzie zatrudnia się niekompetentnych ludzi!!! Na koniec jeszcze kurier chciał mi dostarczyć paczkę na adres domowy zamiast do paczkomatu CYRK !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

również będę pisał gdzie mogę NIE POLECAM, czekam od tygodnia na dostarczenie paczki do paczkomatu z oddziału, mimo licznych telefonów i interwencji tzw. konsultantów inpost w oddziale, paczka dalej nie wyruszyła w dalszą drogę!! nikt nie wie dlaczego, osobiście nie mogę jej z oddziału odebrać, bo takie mają zasady!!! korzystałem z ich usług ostatni raz jakieś 1,5 roku temu i była podobna sytuacja, trwała krócej, stwierdziłem nigdy więcej i tak dałem się namówić kolejny raz ... ostatni ... jednak trzeba być konsekwentnym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0