Tragedia (2) zgłaszałam dziś DO inpost reklamację telefonicznie, iż z oddziału GDAŃSK... monika Porażka (1) TRAGEEEDIA ! Totalna porażka wymagająca naprawy sytuacji. Igor Nie zawsze jest tak źle (1) Dużo negatywnych opinii nie bierze się znikąd sam miałem złe doświadczenia z... MariuszRóżycki
Niepoważne podejście do klienta (1) Dostałam ostatnio smsa, że mam do odebrania przesyłkę w paczkomacie. Przez... Ilona żenada (1) konsultanci nic nie wiedzą, brak kontaktu i informacji co i jak, a ja już 8... woba Nie polecam (1) Od 10 dni status przesyłki na stronie internetowej brzmi: Przesyłka jest już... Agata Przesyłka (nie)doręczona (2) Witam serdecznie. Jestem kolejną osobą, która otrzymała status "doręczona", a... Ania Czekam aż dostarcza paczkę od 7.11 (1) Moja paczka tylko krąży między oddziałem A pasjonatem, bo kurierowi nie chce... Koleta jaja z klienta. NIE POLECAM (2) Przesyłka miała dotrzeć wczoraj. NIe dotarła,ale dziś ma status "doręczona"... wkurzona klientka Przesyłka (1) Z powodu tylu negatywnych opinii bałam się i miałam mieszane uczucia, czy... Adrianna Nie polecam (1) Dostałam maila w godzinach porannych,że paczka opuściła placówkę i jeszcze... Ada tragedia! nigdy więcej nie skorzystam! (2) Paczka ma status ODEBRANO (godz 19:10) nie widziałam kuriera na oczy, biuro... marrta Przesyłka do paczkomatu. (1) Ja również nie otrzymałem przesyłki a oznaczono ją jako odebrana. Totalny... pit Przesyłka dostarczona, pomimo tego, że jej nie otrzymałem (1) Niepoważne podejście do klienta. Dzwonię codziennie i otrzymuje informacje,... lujjkx Zbyt luźne podejście do klienta, lekceważenie ich przesyłek.. (1) Dostałam info, że przesyłka będzie do odbioru w piątek, dotarła w... Independent93 Beznadziejna firma (1) 5 października nadano moją paczkę. Miała dojść 10, ale...TYLKO MIAŁA.... Byłyklient DNO (1) Otrzymuje informację że przesyłka została dostarczona a kuriera wcale nie... Klient Nie polecam (1) Paczka o statusie doręczona nie dopadła do mnie. Nikt u mnie w domu jej nie... Kornelia Żenada (1) Paczka dwukrotnie miała status "w doreczeniu". Pierwszy raz paczka... Paweł kurier widmo (1) Kurier rzekomo zostawił dwukrotnie awizo, którego nie było w skrzynce. Po... ewelina