Totalny brak profesjonalizmu (2) To co się wyprawia w tym oddziale to jakieś totalne nieporozumienie. Moja... Patryk od 5 dni w Gdańsku, nie może trafić do paczkomatu (1) Paczka od 5 dni jest już w Gdańsku, ale nie podjęto nawet próby umieszczenia... Załamka Paczkomaty- odradzam (1) Paczkomat, w którym miałem do odbioru paczkę był uszkodzony. Zgłosiłem to na... K1929
szybcy i zarazem powolni (1) 4DNI PACZKA WĘDRUJE Z GDAŃSKA DO GDYNI NA PIESZO BYŁOBY SZYBCIEJ ŚMIESZNA FIRMA RYSZARD Tragedia!!!! (2) Korzystałam z paczkomatów bardzo chętnie ale to co się dzieje od listopada w... barbara A ja jestem zadowolona (2) Nie było mnie w domu na czas i kurier przyjechał drugi raz późnym wieczorem z... Katarzyna Firma była dobra, jednak ostatnio coraz słabiej. (1) Z paczkomatów korzystałem od początku ich istnienia, byłem bardzo zadowolony... JD Ostatni raz (2) Firma z której zamawiam jedzenie dla zwierząt wysyła je w ciągu paru godzin,... Agnieszka InPost najgorszy (1) Paczka miała zostać dostarczona przez kuriera. Była awizowana dwa razy... Ami Stanowczo odradzam wszystkim korzystanie z usług tej firmy. (1) Za paczkę zapłaciłam w paczkomacie a paczki nie było. Pani z infolinii kazała... Joa żenada - nie polecam usług tej firmy (1) nawet nie chce mi się opisywać sytuacji od A do Z - w dużym skrócie moja... Karolina „Dostarczona” przesyłka ... (2) Jeszcze nigdy nie miałam doczyniebia z tak zła firma kurierska. 1.12 dostałam... Iga InPost staje się śmieciowym dostawcą. Jakość usług spada na łeb, "nie ogarniają" sprawy. (1) Jakość usług spada na łeb, nie ogarniają. Paczki z paczkomatów wyjmują... sw Paczka czeka 2 tygodnie na odbiór przez kuriera (1) system ją widzi, że jest do odebrania ale pracownicy jakimś cudem tego nie... wood&bike Żarty (1) Od tygodnia czekam na przesyłkę, która miała dojść od 27.11 następnego dnia .... Iza beznadziueja (1) dwa dni dostaje info że nikigo nie zastał kurier a ja siedze dwa dni i czekam... mariusz moja paczka została wydana do paczkomatu (1) w dniu 27.11 do dziś 4 rano była ze zaraz bedzie po czym trafila na... Patrycja Najgorsza firma kurierska (1) Nie polecam tej firmy czekam na pilną przesyłkę już 5 dni i nic nikt nic nie... Krzysiek Tragedia (1) Kolejny raz! Przesyłka od dwóch dni ma status przyjęta w oddziale Gdańsk. I... B (NIE) doręczona paczka!!! (1) Dnia 27.11.2017 o godzinie 17:48 otrzymałem maila iż paczka którą zamówiłem... Włodek