4 punkty POP inpost są nieczynne (1) Przygotowałam 2 przesyłki e-commerce inpost żeby nadać je w punkcie POP i... Joanna Paczka na adres - kurier zostawia ją w jakimś sklepie :( (1) Po raz pierwszy spotykam się z tak nierzetelną firmą kurierską, jakość usług... Danuta Zaginiona przesylka (1) 12.05.2017 roku dostałam powiadomienie ze przesyłkę doreczono ja niestety... Jola
Brak dostareczenia paczki (1) Paczki brak a według strony internetowej - doręczono. Na infolinii zero... karolina Najgorsza firma kurierska z jaką miałem doczynienia (1) Status przesyłki ,,doręczono" kuriera nie widziałam. Dział obsługi klienta -... Beny Dno i żenada. (1) Paczki brak a według strony internetowej - doręczono!. Na infolinii jedynie... MM Bezczelność i nieprofesjonalizm kuriera! (1) Kolejny raz jestem oszukana przez kuriera InPost . Nie dostarcza paczek w... Honorata dostawa paczki (1) Bardzo negatywnie odbieram firmę InPost. Nadana do mnie przesyłka nie została... Magda Nigdy więcej!!! (1) Żadnych powiadomień, kompletnie żadnego kontaktu ze strony kuriera i nagle... Aleksandra Paczka (1) Zamówiłam paczkę dnia jakoś 10 kwietnia. Niestety nie było żadnej wiadomości... Agnieszka Pozytywne zaskoczenie (1) Z niepochlebną opinią o inpoście spotkałem się wiele razy, więc ku mojemu... Szymon bezszczedość kuriera (1) Oczekiwałem na przesyłkę. w dniu 06.04. w godz, przedpołudniowych (godz.... WM Koszmar! (1) Jeszcze nigdy nie dostarczyli przesyłki... Leniwi kurierzy, którzy nie... AK Córeczka nie dostała prezentu na urodziny. (1) Żadnego kuriera nie było, mailem przyszedł status doręczono, do biura nie... buldzio Moja opinia (2) No coz musze przyznac ze paki do pakomatow dochodza bardzo szypko bo w... MuSiC83 Stanowczo odradzam. (1) Beznadzieja. nie polecam. Po paczke trzeba bylo jechac z Suchanina, az na... Goral bezczelnie i leniwi (1) Jak zwykle problem z dostarczeniem przesyłki, roznoszą do południa, gdzie... Anna Barczewska Żenada to mało powiedziane (1) Paczka idzie (na dzień 24/02/2017) z Gdańska do Gdańska (3 dzielnice dalej)... Aleksandra Po raz kolejny nie otrzymałam przesyłki na czas (1) Dwukrotnie korzystałam z InPost i za każdym razem ta sama historia. Zależało... Niecierpliwa To jest firma ??? (1) Zgubili moją przesyłkę , następnie przez miesiąc nie można było się... Klientka