Dno (1) Przesylka od 18 stycznia znajduje sie w sortownii i nadal jej nie otrzymalem.... A. paczka nie doręczona w terminie, na e.mailu status ndoręczonej (1) po trzykrotnej interwencji oraz wysłaniu formularza reklamacyjnego w dalszym... oczekujący Paczka leży w oddziale w Gdańsku 2 tygodnie (1) Ostatni raz korzystam z usług tej firmy. Paczka leży w oddziale w Gdańsku od... Basia
Kurier piechotą przewędrował całą drogę (1) Gorąco NIE POLECAM korzystania z przesyłek "list polecony" Przesyłka... Aleksander S. DNO.... i stopa mułu... (1) Przesyłkę która była już w gdańsku przywieziono po 12 dniach. Szkoda że nie... Arek S. Żenada! Przez 3 tygodnie przesyłka nie może dotrzeć z magazynu! Nigdy więcej (1) Moja przesyłka od 2 stycznia leży w magazynie , telefon co drugi dzień nie... jjjjj brak czegokolwiek (1) Nadana paczka 29 grudnia dotarła do Gdańska już na następny dzień. Niestety... Magda Masakra (1) To jest porażka firmy inpost oddział Gdańsk . Szybciej idzie pielgrzymka z... Klient TRAGEDIA (1) W grudniu przesyłki kurierskie "szły" po dwa tygodnie !!! Nadana na początku... S. jak działa to ok, ale w razie problemów trageida. (1) Cały rok ybło ok, przed świętami wyłączyli infolinię, paczki nie dało się... kamil Dno Porazka DNO - UWAGA NA ta Firme - DNO (1) uwaga na kurierow bo probuj adoreczac paczki nie kompletn e. DNO - Mowia ze... Alustar Potwierdzam poniższe komentarze. (1) Przesyłka nadana 29 grudnia 2016, trafiła do gdańskiego oddziału InPostu 2... igor Brak poszanowania dla nas adresatów za utrzymywanie takiego typu firmy (1) Jest mi bardzo przykro że mimo tylu negatywów, tylu nas kupujących i... Zuzanna Porażka (1) Do tej pory nie mam przesyłki. Dotarła do oddziału Gdańsk i czeka - nie wiem,... Ola Kurier idzie 2 tygodnie (1) Wszystko było ok, gdy oddział znajdował się na Osowej. Teraz oddział na... Grzegorz Totalny dramat (1) Nie polecam nikomu korzystania z usług inpost. Czekam na swoją przesyłkę juz... Ula KOMPLETNA PORAŻKA!!!! (1) Od poniedziałku dostaję sms-a, że przekazano kurierowi do doręczenia mimo... Ewa S. żart (1) list nie dotarł do adresata nawet po 14 dniach - żart AR Zagubione paczki (2) Dwie paczki przekazane rzekomo do paczkomatu 30.12.2016 do dziś nie dotarły.... Stanisław Skandal, Nie Korzystajcie. (1) Przełyka do mnie nadana 29.12.2016r, od 2.01.2017 leży w Gdańsku, dzwonię... Tomek