paczka od tygodnia w gdansku (1) od 10 dni przesyłka leży w oddziale w gdańsku nikt nieodbiera telefonu anie... ja Paranoja (1) Jedyne co mogę to podziękować firmie Inpost za to, że prezent świąteczny nie... Klientka gdzie moja paczka!!! (1) Jestem oststni raz klientem tej firmy !jak mozna telefon nie odbiera klient... mama
Polecam. (1) Korzystałem dotychczas z Paczkomatów sześciokrotnie, dużo większa wygoda niż... Olek Brak paczki (1) Od tygodnia paczka leży w Gdańsku w sortowni i nie może dotrzeć do... Julia KPINA (1) 5 dni nie mogą dowieżć paczki z Gdanska do Osowy ...!!! zgadzam się z... krzysztof Gubią paczki nagminnie!!! (1) ODRADZAM, paczki znikają na zawsze i totalny brak kontaktu. Miku reklamacja usług in post-a (1) czytam wpisy i nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć się do opinii... Maria Masakra (1) Nie polecam nikomu od 16 grudnia paczka krąży, 19 była w Wejherowie i... Janusz Nie polecam! (1) Od tygodnia przesyłka leży w Gdańsku. Żadnego kontaktu. Super podejście do... Gosia UWAZAJCIE TO NIE ZART (2) Zero kontaktu, czy to mail czy telefon czy nawet fejsbuk. Za takie podejscie... Grzegorz K Kolejna niezadowolona klientka (1) U mnie tak samo od kliku dni przesyłka wisi na statusie przyjęto w oddziale w... Ewel Brak kontaktu, zero odzewu, paczka idzie długo (1) Niestety po 10 dniach oczekiwaniach na paczkę nadal Jej nie ma... chyba... Tomek rzenada (2) Nie polecam sostalem sms ze paczka czeka i po dotarciu nic nie było od kilku... Sławek Inpost to wielka pomyłka (1) Nierzetelność Inpostu w grudniu przekracza granicę! Czekam od 13 grudnia,... Magdalena Świetna obsługa w siedzibie na Energetycznej (3) Byłam dzisiaj w bazie InPostu. Późno, prawie 20, a Panie za ladą, pomimo... gabarytkA brak skali oceny (1) paczka nadana 10.12.2016 trafia do odziału Gdańsk 14.12.2016 do dnia... krzysztof Nieterminowe doręczenia (1) To jest chyba najgorszy oddział w całym kraju. Paczka wysłana 13.12, została... zebra Odradzam (1) Od 7.12.2016 mają moją paczkę i zero informacji kiedy będę mogła ją odebrać.... Była klientka nie polecam (1) Paczka wysłana do paczkomatu. Po paru dniach oczekiwania otrzymałam sms i... zawiedziona.