Zero prpfesjonalozmu (1) Dzwoniłam na infolinię by się zorientować o swojej przesyłce znajdującej się... Katarzyna Zginiona paczka (1) Adresujac paczkę sprawdzałem2 x zamkniecie skrzynki . Niestety , moja... Dawid Import sięgnął dna (1) List polecony idzie do mnie od 16.12.2016 r. Żadne telefony i reklamacje nic... Były klient
Skandal (1) Szkoda , że nie można wystawić oceny 0 . Brak kontaktu ze strony tej firmy... Ric Brak kontaktu i chęci współpracy (1) Zamówiłem paczkę do paczkomatu i dostałem nie tą, co powinienem. Zostało to... Szymon 2x zgubili. (1) Raz zniszczono mi paczkę a drugi raz zgubiono paczkę z zawartością wartą... Artur przestrzegam przed wysyłaniem pod adres domowy (1) Przestrzegam aby nie korzystać z dostaw pod domowy adres, przesyłki nie... pk Żenada (1) Moją paczkę wcięło! "Dziękuję" firmie za dostarczenie prezentu świątecznego!... Ada tragedia (1) Moja przesyłka została wysłana z douglasa 20.12, 21.12 trafiła do oddziału... Kasia nie ma przesyłki (2) od 15.12.2016 status jest ten sam, przesyłki nie widać. Zgłosiłam się jako... joost Najgorszy dostawca (1) NIE POLECAM! Już 3 tygodnie czekam na przesyłkę. Wczoraj na stronie pojawił... Justyna Dramat z kurierem (1) Kurier nie dostarcza przesyłek do domu tylko zostawia je w punkcie,mówiąc... Lilianna Nigdy więcej. (1) Zgubili moją paczkę nadaną dwa tygodnie temu. Na infolinii po godzinie... Paweł brak slow .................................................................................... (1) zamulaja bardzo 20 dni szla..... men84 Żenada Żenada Żenada Żenada Zenada (1) 16.12.2016 paczka o godzinie 6 rano trafiła do oddziału inpost Gdańsk , do... Czekam na przesyłkę wyjaśnienie (1) W ramach wyjaśnienia do poprzedniej opinii (była klientka) Mimo że bardzo... Kinga Tragedia (1) Moje dwa listy polecone utknęły w oddziale na początku grudnia , brak... andrzej PORAŻKA (1) Jutro Wigilia -zostałam bez prezentów na Święta, pieniądze wydane…i... zawiedziona Monika - opinia (1) Sama musiałam odebrać swoją paczkę, bo nikt nie mógł mi jej dostarczyć przez... Monika Gdzie odpowiedzialność za usługi?? (1) Witam, Moja sytuacja wygląda dokładnie tak samo jak przedmówców. Mam jednak... Maria