Zagubiona paczka brak kontaktu z Inpostem (1) Moja paczka też zaginęła jakieś 2 tyg temu, nie dostaję żadnych wiadomośći o... Asia Porażka !! (1) Moje przesyłki od 2 tygodni grudnia leżą w oddziale w Gdańsku, co z tym że... feeded Moj ostatni kontakt z Inpost (1) Status przesylki od tygodnia jest prrzekazana do umieszczenia w paczkomacie.... Jarek
Skandal! (1) Nie polecam tej firmy.Od 1,5 doby widnieje informacja o przekazaniu przesyłki... greg CZEKAM JUŻ 9 DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) Czekam na moją paczkę już 9 dni! 5 dni temu przekierowałam swoją paczkę. do... Weronika Beznadziejnie! (1) Czekam na swoją paczke już 8 dni! 5 dni temu została przekazana do oddziału w... Kobieta nie polecam!!! (1) Paczka od paru dni leży w oddziale (status zamówienia), brak kontaktu z... Paulina Porażka (1) Paczka idzie do mnie już 10 dni od dnia nadania. Wysyłam maile, wiadomości na... Anna In post nie polecam MASAKRA (1) Brak kontaktu, paczka nie doręczona, nawet nie mozna ustalić gdzie ja odebrać. rybcia118 Brak słów! (1) W oddziale inpost w gdańsku były 2 przesyłki dla mnie do gdyni - paczka... mmmmmmmmm Paczka inpost (1) paczka nadana do paczkomatu 07 12 16 do Gdyni do dnia dzisiejszego nie... Lech Uwaga na tą firmę bo to kpina!!! (2) Co to ma być!!!!???? Paczkę już niby dostarczono ale komu? bo na pewno nie... Tomek Zaginięcie paczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem wściekła bo zgineła moja paczka, nikt z oddziału nie był w stanie jej... MK MASAKRA (1) Jakiś żart :)... 11 dni od nadania paczki, 9 dni od przewidywanej daty... JA No i d... (1) Zgubili dwie moje paczki w ciągu tygodnia. Jedna warta 300 zł, druga 70 zł.... okew Tragedia! (1) Nie polecam! Odebrałam sms-a o treści "UWAGA! Twoja paczka do godziny 22:00... Ana Nigdy wiecej nie zamowie niczego z dostawa Inpostu. (1) Ta firma z niczym sie nie wyrabia. Gdybym zamowil poczta polska lub normalnym... ktos Tragedia! Nieterminowość, zajęte linie, zero kontaktu (1) Masakra, paczka leży w oddziale już 5 dni, nie da się dodzwonić do oddziału,... m. NIE POLECAM!!!!!! NAJGORSZY KURIER NIE DORĘCZA PACZEK (1) jak do tej pory byłam zadowolona z firmy inpost jeśli chodzi o paczkomaty tak... ja brak poszanowania i bezczelny kurier (1) zapłaciłam za dostawę do domu a kurier wysłał mi sms że jest obciążenie... niezadowolony klient