OK. (2) Szybko, miło i uprzejmie. Alojzy Żenada (1) Przesyłki do mnie zostały podrzucone do skrzynki innego odbiorcy wraz z... Marek zadne przekleństwo nie pomoze (1) Zlikwidowali punkt odbioru w kiosku nie informując gdzie można odbierać... monia
Niedostarczona paczka (1) Nie dostarczyli mi paczki, a twierdzą, że dostarczyli. Była polecona, więc... Martyna KATASTROFA (3) Fatalna obsługa, bardzo niemiła. Do odbioru przesyłki sądowej mojej... wkuuur****y Porażka!!!!! (1) Totalnie źle. Na awizie nie ma daty odbioru przesyłki. W punkcie odbioru... Andrzej Porażka (1) Niestety muszę się zgodzić z przedmówcami. Szczególnie z Panią Katarzyną. Bartłomiej doręczyciel (1) nie dzwoni,tylko wkłada do skrzynki awizo-skandal! wiktor Poczciarz- kioskarz obraża i bije klientów (1) 1."Listonosz" nie wkłada awiza do skrytki pocztowej na poczcie 2. Kioskarz w... Witold Skandal to mało powiedziane. (1) No coż...dałabym ZERO gdyby taka ocena była możliwa. Czekam na przesyłkę od... Katarzyna Skandal ! (1) Mimo, że w Oddziale w Gdańsku złożyłem pisemne upoważnienie do wrzucania do... Adam gorzej niż źle (2) Przesyłka 6 dni przekazywana doręczycielowi do dostarczenia, tak źle nie... Anna jak zawsze problemy z doręczeniem (2) Przesyłka krajowa leży w oddziale Gdańsk od 5 dni i pomimo telefonów nie jest... PG działalnośc oddziału w Gdańsku (3) To są kpiny z klientów Aby odebrać przekaz pieniężny to podany jest adres... ZIT Gdynia maria - opinia (2) W dniu 22.10.2014 Pani z tejże firmy nie raczyla wejść na pierwsze piętro,... maria