żenada (1) Firmę należy omijać wielkim łukiem, niepełno-sprytni listonosze nie znają... Piotr Może być... (2) Korzystam z Inpostu co jakiś czas głównie przy przesyłkach za pośrednictwem... mj Nieporozumienie (1) Ta firma powinna się nazywać nieporozumienie. Nie wiem czemu oni są jeszcze... Borys
Nie polecam!!!! (1) Zdecydowałam się na Inpost ze względu na fajną cenę i to był mój kardynalny... Justa kobieta - opinia (1) Moja pierwsza i ostatnia próba skorzystania z usług tej pseudo poczty.... kobieta nieprofesjonalna usługa (1) w dniu 08.01.br sklep internetowy wysłał przesyłkę co potwierdził... leon Uwaga na doreczycieli na Przymorzu (1) Wasi doręczyciele to oszuści.Cztery osoby w domu siedzą a pan hrabia nawet... Sławomir Chmielewski gdzie przesyłki??? (1) Jedna paczka ma status doręczono (5 dni temu) jednakże jaj jej nie odebrałam,... kattie TRAGEDIA (1) Nigdy więcej nie skorzystam z żadnej formy przesyłki inpost. W tej chwili... Michał inpost czyli parodia usług pocztowych (1) Przesyłka sądowa nie została dostarczona do mieszkania, kurier nawet nie... zbulwersowana koszmar (1) 1. Przesyłka wg inpost dostarczona tylko nie wiem komu i gdzie (aż się boję... Adam Piękne oszustwo (1) Zamówiłem paczkę z Bydgoszczy - termin dostawy wg strony 3 dni robocze - więc... MTK Paczka polecona ekonomiczna nie dostarczona (1) Ta firma nie ma prawa swiadczyc uslug.Od 22 listopada czekam na przesylke.Na... Adam Tragedia! (1) To się w głowie nie mieści. Listy nie dochodzą, fałszują potwierdzenia... Radek okropieństwo! (1) Lepiej niech nie świadczą usług. Od 29,10 mam na panelu, że przesyłka w... Anna To jakiś żart! (1) Nikomu nie polecam!Pierwszy raz spotykam sie z czyms takim ze czekam na... Monika TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Przychodzę po odbiór przesyłki sądowej . a na miejscu dowiaduję się , że... Piotr Poszukuję poszkodowanych przez niedoręczenie przesyłek sądowych (3) Dziś dowiedziałem się po wizycie w sądzie, że nie odebrałem przesyłek w... gmarcin@o2.pl DWUKROTNIE AWIZOWANA niedostarczona przesyłka ANI AWIZO (!!!) plus awizo z datą wsteczną pozostawione w skrzynce... (4) Skandal, firma która ma dostarczyć pismo z sądu nie wyjaśnia jakim cudem nie... Natha zwot z allegro (1) Naprawdę jak narazie wszystko idzie piorunem i jestem zadowolona/zachwycona.... Ewa