Gdańsk Śródmieście (1) dałam ocenę najwyższą za obsługę albowiem pani z punktu w sklepiczku... inwalidka ze Śródmieścia dobry dowcip (1) co tu dużo pisac , w skrzynce znalazłem awizo z adresem gdzie mogę odebrac... Poszukiwacz paczki brak (1) Paczka wysłana 23.05.2016, dziś 15.06.2016, a paczki ani widu ani słychu...... ...
To jakis horror ten in post (1) z inf. esmes dowiaduje się ze odebrałem przesyłkę kurierska, ktorej nie... Piotr tragedia (1) list polecony nadany 24.05 dzisiaj 30.05 a w statysie przesyłki nic sie nie... Jarek nigdy więcej (1) Kurier przyjechał jeden raz zostawił awizo, któremu nadał numer 2 żeby więcej... aj Tragedia - polecony INPOST w drodze od 11 dni (2) O ile paczkomaty działają bez zarzutu o tyle listy polecone zalegają w... Gdańszczanka Załamka!! (1) Tak jak wszyscy piszą tu.Paczkomaty ok,ale co się dzieje z kurierem?Na... Gosia. Girzej się już nie da!!! (1) list polecony idzie do mnie już 2 tygodnie a na infolinii nikt nie odbiera... Krzysiek Tragedia (1) Z inpostu korzystam i korzystalam wielokrotnie jednak zwykle z marnym... Di Rozwiązać i rozegnac na cztery wiatry (1) od 20 kwietnia oczekuje na przesyłkę poleconą, a jedyna informacja z Inpostu... Jurek Beznadzieja (2) Pani w punkcie obsługi klienta na Galaktycznej beznadziejna. W dniu 14 marca... Tomek Niekompetentny pracownik InPostu (1) Sąsiad który mieszka 200 metrów dalej na całkiem innej ulicy ma już dosyć... Ujeścisko InPost to jakaś wielka pomyłka!!!! (1) Wczoraj (18.03.2016) otrzymałem dwa listy (ważne listy), jeden priorytet... Darek inpost (1) Paczki nie ma, choć od kilku dni jest u nich. Odpowiedzi z ich str.oczywiście... Prawda OMIJAJCIE Z DALEKA!!! (1) Totalna porażka 29.02 wysłana paczka ekspres i co mam cicha nadzieje ze... Natalia Rzetelność oddziału (1) Żenada, Przez ostatnie pół roku miałem 3 przesyłki inpost polecone. 1 - czas... Adam Tragedia !!!! (1) Totalna kpina, list polecony zamiast 3 dni "idzie" już tydzień, a... Dorota Masakra (1) Tragedia.czekam na przesylke 2tygodnie i znowu po zblizeniu sie do celu... Lidia Nie polecam (1) Zgubiona paczka niby dostarczona do mnie a kolega caly dzien w mieszkanii byl... Pamela