Da Grasso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Piastowska 99

Da Grasso na ul. Piastowskiej 99 w Gdańsku (2) Jadałam u nich często, ale od ok 2 miesięcy jakość pizzy znacznie się... Joasia brak skladnika (1) Zamowilam pizze z sis datkowym skladnikiem za ktory doliczono 5 zł , niestety... Monika Obsługa porażka (1) Byłam w tym miejscu wiele razy. Niestety w dniu dzisiejszym totalna porażka.... Kamila
Kebaby (1) Zamówiłam dwa kebaby w bułce. Okazało,że się jest tylko jedna bułka.Obsługa... Karolina Smacznie (1) Bardzo miła obsługa, duże porcję, niezła pizza. Niema się do czego... Patryk Przepyszna salatka i fantastyczna obsługa ! (1) Zjadlam dzis bardzo dobrą sałatkę z kurczakiem w pizzerii na... Beata Pyszny Makaron (1) Pracuję niedaleko i dosyć często i ja koleżanki zamawiamy jedzenie z... Justyna Paszkowska Pizza godna polecenia (1) Bardzo lubie pizze z sieci Da Grasso i te robione w lokalu na Przymorzu jak... Lukasz Co sie z wami stało ?? (1) Jako częsty bywalec da grasso pozwole sobie przekazać opinie na temat zmian .... Balic tak sobie (1) Główną siłą każdej restauracji to dobrze zrobiona pizza. A tu jest z tym... just19991a żenada (1) Zamówiłam od nich pizze bo chciałam mieć pewność że będzie dobra (do tej pory... Agata niesmaczne, zimna, niekompletna (1) okropna zimna i przypalona pizza!bez wszystkich składników! Pizza zimna,... Ruda Pizza zimna i okropna - ostrzegam. (2) Zamówił pizze Pepperoni do domu. Była po 57 minutach - miała być do 50minut -... Broniu21 Zimna Pizza (1) zamówiłem pizze z Da Grasso z Matarni, Pani przez telefon powiedziała, że do... Zniesmaczony pycha (1) czesto zamawiam, bo mam niedaleko, najlepsza pizza w mieście super ciasto,... kara